Dentiss Logo

IDEX 2018, 12 Nisan’da Başlıyor

Alanında dünyanın üçüncü büyük organizasyonu olarak bilinen İdex – Ağız – Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı, 2018 etkinliğini 12–15 Nisan tarihleri arasında CNR EXPO Fuar Merkezi'nde DİŞSİAD işbirliğinde gerçekleştirilecek.
22.03.2018       17.18.58
Küresel dental sektörünün İstanbul buluşmasında geri sayım başladı. Alanında bölgenin en büyük üç fuarından biri olan 15’inci İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı (IDEX İstanbul), 12-15 Nisan 2018 Nisan tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek. Dev etkinlikte Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Balkan Ülkeleri’nin de aralarında bulunduğu 60 ülkeden gelecek alım heyetleri ağırlanacak. Fuara yerli ve yabancı 20 bin profesyonel alıcının gelmesi planlanıyor.

Türkiye’de ağız ve diş sağlığı ekipmanlarının gelişiminde ve sektörün ticari hacminin artmasında önemli rol oynayan İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı (IDEX İstanbul), 12-15 Nisan tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

DİŞSİAD (Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği) ve CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık’ın organize ettiği fuar, Türk dental sektörünün en büyük uluslararası etkinliği konumunda.

4 kıtadan 20 bin ziyaretçi


Geçen yıl 400’ün üzerinde marka ile 15 bin metrekarede organize edilen fuar bu yıl 500 markanın katılımı ile 20 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. 2017 yılında 56 farklı ülkeden gelen 1.240’ü yabancı toplam 13.255 kişi tarafından ziyaret edilen fuarın 2018 ziyaretçi hedefi 20 bin profesyonel alıcı.

Fuarı Türkiye’nin birçok ilinden, diş hekimliği fakülteleri, ağız ve diş sağlığı merkezleri, diş klinikleri ve diş hekimliği odalarını temsilen öğretim görevlileri ve hastane yöneticilerinden oluşan çok sayıda sektör profesyoneli ziyaret edecek. Uluslararası alanda da ilgiyle takip edilen fuarda, dünyanın birçok ülkesinden gelecek kuruluş temsilcileri de yer alacak. Ağız ve diş sağlığındaki yenilik ve gelişmeler, fuar alanında oluşturulacak uygulama alanlarında detaylı bir şekilde ele alınacak.

3. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu Tüm Katılımcıları Bekliyor


İlk iki sempozyumda elde edilen başarıyı ve katılımcı hekimlerden gelen talepleri göz önüne alan DİŞSİAD, CNR ve DTI yönetimleri, bu yılki etkinliğin dört gün boyunca yapılmasına karar verdi.

Türk diş hekimliği biliminden önemli konuşmacıların sunumlarını gerçekleştireceği Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nda diş hekimlerinin yanı sıra diş hekimi yardımcıları ve diş protez teknisyenleri için de sunumlar olacak.

CNR Konferans Salonu’nda düzenlenecek Sempozyum, İDEX Fuarı ile eş zamanlı olarak 12 Nisan’da başlayıp dört gün boyunca devam edecek.

Katılım Ücretsiz, Online Kayıt Mecburi

Katılımın ücretsiz olduğu DT Türkiye Sempozyumu’na, kısıtlı kontenjan sebebiyle, mutlaka önceden online kayıt yaptırmak gerekiyor. VYG üyeleri için bir dakikadan az süren online kayıt işlemi için www.dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız yeterli.

VYG üyesi olmayan katılımcıların kayıt işlemleri ise sayfadaki “Üye Ol” butonuna basıp ücretsiz üyelik formunu doldurduktan sonra tamamlanacak.

Kontenjan 500 kişiyle sınırlı olup, sistem başvuru önceliğine göre çalışacaktır. Sorularınız için 0212 481 02 20 no’lu telefondan Elif Taman, Ergül Kaya ve Elvan Genç ile görüşebilirsiniz.

Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.