Dentiss Logo

Gülüşünüzü Değiştirmenin En Şeffaf Yolu: ORTHERO

ORTHERO tedavisi, dişleri hızlı bir şekilde olması gereken ideal pozisyona kavuşturacak estetiksel ortodontik bir çözümdür. Metal diş tellerine gerek kalmadan, dışarıdan fark edilmesi güç olan bu tedavi yöntemi ile çapraşık diş problemlerinin önüne geçilebilmektedir. 
06.03.2017       12.26.11
ORTHERO, 3 boyutlu teknolojilerin güçlü potansiyelini, ortodonti uzmanlığını ve ileri mühendislik yöntemlerini insanları hak ettikleri özgüvene kavuşturmak için kullanıyor.

ORTHERO tedavisi, dişleri hızlı bir şekilde olması gereken ideal pozisyona kavuşturacak estetiksel ortodontik bir çözümdür. Metal diş tellerine gerek kalmadan, dışarıdan fark edilmesi güç olan bu tedavi yöntemi ile çapraşık diş problemlerinin önüne geçilebilmektedir. Her 15 günde bir değiştirilen plaklar sıralı bir şekilde diş hekimi kontrolünde kullanıldığında dişleri ideal pozisyonuna doğru hızla ilerletir.

Tedaviye başlamak için diş hekimin hastadan aldığı ağız ölçüsü 3 boyutlu tarayıcılar vasıtasıyla taranıp dijital ortama aktarılır. Ağız içi ve dışı fotoğraflar ve panoramik filmiyle birlikte uzman ortodontistler tarafından incelenerek hastaya ait 3D tedavi planı bilgisayar ortamında 3 boyutlu olarak hazırlanır.

Hekim, ORTHERO’nun portalındaki 3 boyutlu simülasyon ile tedaviye başlamadan hastasının dişlerinin kavuşacağı ideal pozisyonu görüntüleyebilir ve hastasıyla paylaşabilir. Her bir plak 3 boyutlu yazıcılar vasıtasıyla kişiye özgü olarak üretilir. Kolayca takıp çıkartılabilir. Böylece, hastaların tedavisi süresince istediğini yemelerine ve içmelerine imkân verir.

Analiz işlemleri ağız ölçüsü ORTHERO’ya ulaştıktan sonra ortodontistler tarafından 3 ile 5 iş günü içerisinde yapılır. Hekimin analiz onayı ile birlikte apareylerinin üretimi yine 3 ile 5 iş günü içerisinde tamamlanır ve tedaviye başlamak üzere hazırlanıp hekime gönderilir. Tedavi sonundaki retansiyon için kullanılacak olan şeffaf pekiştirici apareyleri ve fix retainerlar da hekime gönderilir.

Plak üretimi, dişlerin, tedavinin başında gösterilen pozisyona kavuşması için özel sözleşmeler altında garanti edilmektedir.

Şeffaf Aparey, www.orthero.com.tr




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.