Dentiss Logo

Genç Diş Hekimleri Medentika Genç Blog’da Buluşuyor

Straumann Group içerisinde yer alan ve Türkiye pazarı için genç sayılabilecek bir implant markası olan Medentika, genç diş hekimlerini ve diş hekimi adaylarını marka ile Medentika Genç Blog’da buluşturuyor.
26.04.2019       16.40.14

Almanya’da üretilen Medentika’nın başarılı pazarlama iletişimi projesi Medentika Genç Blog, her hafta genç diş hekimlerinin ve diş hekimi adaylarının hazırladığı Spotify listelerine yer veriyor. Katılımcılar aynı zamanda şarkılar hakkında düşüncelerini, notlarını, anılarını da yazabiliyorlar. Sayfaya konuk olanların blog için çektikleri fotoğraflar da markanın sosyal medya sayfalarında paylaşılıyor.

2018 yılının ilk yarısında başlayan ve şimdiye kadar 50'nin üzerinde konuğu olan projeye Türkiye'nin her şehrinden çok büyük bir ilgi var. Yıl içinde blog çalışmasına ek olarak, sanatsal içerikli alternatif bir web sitesi ve dergi projesi de düşünülüyor. Ünlü isimlere de yer veren projede, alternatif müziğin başarılı seslerinden Ceylan Ertem de konuk olarak yer aldı.

Medentika Genç Blog sayfasına www.medentika.com.tr/gencblog adresinden ulaşabilir, katılan konukların fotoğraf ve kısa bilgileri için Medentika’nın instagram sayfası instagram.com/medentika.tr adresinden ziyaret edebilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.