Dentiss Logo

GREATIST Katılımcısı Yurt Dışı Bursu Kazandı

İngiltere merkezli online yurt dışı dil eğitimi platformu StudyACourse.com, üyeleri arasında yapacağı çekiliş tanıtımını Greatist Diş Hekimliği Kongresi’nde de devam ettirdi. 30 Kasım’da yapılan çekilişi Greatist katılımcısı kazandı.
06.12.2017       14.06.56
“Bir TIKla Yurtdışı Eğitim” sloganı ve çekirdek bir yatırımla Mart 2017’de kurulan firma ilk altı aylık hedefini tutturdu ve hızla büyümeye devam ediyor.

Türk girişimcilerin İngiltere’de kurdukları bir şirket olan platform dünyada ilk kez Türkiye’de 2016 Aralık ayında faaliyetlerine başladı. Mart 2017’de resmen kurulan firma, Türkiye’den yurtdışına eğitime gidecek öğrencilerle, yurtdışında eğitim veren okulları tek bir platformda buluşturuyor.

Startup İstanbul’da da Türkiye’deki en iyi 50 online proje arasına seçilen StudyACourse.com platformu, Türkiye’nin İngiltere’de en fazla dil okuluyla anlaşması olan şirketi.


ÖĞRENCİLERE İNGİLTERE BURSU VERİLDİ

StudyACourse.com, geçtiğimiz dönemde, üyeleri arasında yapılacak çekilişte kazanan öğrenciye 2 haftalık İngiltere eğitim bursu vereceğini açıklamıştı. Yaklaşık 4 bin üye arasından yapılan birinci çekiliş 31 Ekim’de ikinci çekiliş ise 30 Kasım’da gerçekleştirildi.

DİŞ HEKİMLİĞİ VE OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRENCİLERİ İNGİLTERE’YE GİDİYOR.
Ekim ayında yapılan çekilişi Kastamonu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi Rumeysa Hanım kazandı.

StudyACourse.com, tanıtımlarını Greatist Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi’nde de yaptı. 30 Kasım’da yapılan ikinci çekilişin kazananı, Greatist’e katıldığı zaman üye olan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 5. Sınıf öğrencisi Burhan Bektaş oldu.

Rumeysa Hanım ve Burhan Bey, yazın, İngiltere’de seçtikleri dil okulunda iki hafta ücretsiz eğitim görecek. Öğrencilerin 6 aylık vizesi, uçak biletleri, plus konaklama masrafları da burs kapsamında ödenecek.


ÜYELİK ÇOK KOLAY VE ŞİMDİLİK ÜCRETSİZ

Aşağıdaki linki ziyaret ederek, isim soyisim ve sadece e-mail adresinizle kolayca üye olabiliyorsunuz. Ardından adresinize gelen eposta’yı onaylamanız, üyeliğiniz tamamlanması için yeterli:
https://www.studyacourse.com/uye-ol/

Ayrıca, site üyelik kaydını şimdi yaptıranlar, ilerleyen dönemde kullanmak üzere %10 indirim hakkına da sahip oluyor.

CANLI DESTEK HATTI

Sitede canlı destek hattı da mevcut. Öğrenci dilerse buradan da sorularına cevap alabilmekte. Ayrıca telefonla da müşteri hizmetlerine direk ulaşabilmek mümkün.

Karar aşamasında ise bu site üzerinden de kayıt yapma imkânı var. Site kendisine üye olan öğrencilere özel indirimler ve promosyonlar da sunuyor.

Şimdilik İngiltere'deki eğitim kurumları için hizmet veren bu platform yakında Amerika, Kanada ve Avusturalya’daki okulları da listesine ekleyeceğini duyuruyor.

Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.