Dentiss Logo

GREATIST Katılımcısı Diş Hekimlerinin Hediye Kurs Kayıtları Başladı

GREATIST 2016 etkinlikleri kapsamında düzenlenen diş hekimliği kurs kayıtları açıldı. GREATIST’te “Fulpaket” kampanyası ile kayıt yaptıran hekimler, bu kurslardan birine ücretsiz kayıt yaptırabiliyor.
31.08.2016       18.02.51
Diş hekimliği alanında, Türkiye’nin en çok katılımcı ağırlayan etkinliği GREATIST, 28-30 Ekim tarihleri arasında Grand Cevahir Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongre kapsamında, bir çok toplantı, kurs, sempozyum düzenleniyor.

Türkiye’nin önde gelen dental firmalarıyla işbirliği yapan VESTA | Vestiyer Akademi, bu sayede birbirinden değerli kursları, diş hekimlerine ücretsiz olarak sunuyor. Bu eğitimlerden birine ücretsiz olarak katılmak için GREATIST Fulpaket kampanyasından yararlanarak kayıt yaptırmış olmak yeterli!

GREATIST Fulpaket kampanyasından yararlanmayan diş hekimleri ise sadece 70 Avro ödeyerek dilediği kursa kayıt olabilir.


HANGİ KURSLAR VAR?



GREATIST 14. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ile eş zamanlı düzenlenen kurslar endodonti, lazer, guide sistemleri, facebow sistemleri, implantüstü eğitimleri gibi konulardan oluşuyor.

Kurs detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.


SINIRLI KONTENJAN

Kurslar Fulpaket kampanyasından yararlanan hekimler için ücretsiz ancak salon büyüklüklerinden ve organizasyon maliyetlerinden kaynaklanan sebeplerle, her bir kursun kontenjanı 20 kişi ile sınırlı tutulmaktadır. Kayıtlar, başvuru önceliğine göre yapılacaktır.
 
Fulpaket abonesi iseniz kayıt işlemleri için lütfen 0 212 481 02 20 no’lu telefonu arayınız.
 
Fulpaket aboneliğini incelemek ve online satın almak için burayı takip edebilirsiniz.


DETAYLI BİLGİ & KAYIT

Kongre ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için VESTA | Vestiyer Akademi’den Ergül Kaya, Elif Taman ve Elvan Genç ile irtibat kurabilirsiniz:

0212 481 02 20 - 0555 975 55 43

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.