Dentiss Logo

Ertelenen İDEX Fuarı’nın Yeni Tarihi Açıklandı

Ağız ve diş sağlığı alanında, Dünya'nın en büyük uluslararası buluşmalarından, İDEX - Uluslararası İstanbul Ağız – Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı, Dünyayı etkisi altına alan yeni korona virüs salgını nedeniyle ertelenmişti. 17. İDEX Fuarı’nın ve fuarla eş zamanlı düzenlenen 5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’nun yeni tarihleri belli oldu.
31.03.2020       11.09.43
T.C. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, 16 Mart-30 Nisan arasında Türkiye’de yapılacak olan tüm ulusal ve uluslararası fuarları, 1 Mayıs 2020 sonrasına erteleme kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda, Nisan ayında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan İDEX Uluslararası İstanbul Ağız – Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı’nın da yeni korona virüsü Covid-19 salgını nedeniyle ileri bir tarihte düzenleneceği duyurulmuştu. Bu sene 17’ncisi düzenlenecek olan İDEX Fuarı’nın yeni tarihi 10-13 Eylül 2020 olarak açıklandı.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) iş birliği ile düzenlenen fuar, bölgenin en büyük uluslararası fuarı olma niteliğini taşıyor. Fuarda bini aşkın markanın ürünleri görücüye çıkacak.

Fuara Paralel Olarak 4 Gün Boyunca
Bilimsel Sunumlar Gerçekleştirilecek

Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD), CNR Fuarcılık ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “5. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu”, IDEX Fuarı’nı önemli bilimsel bir buluşturmaya dönüştürüyor. Fuara paralel olarak, 4 günlük sempozyum ve kurs programları da gerçekleştirilecek.

Alanında uzman uluslararası konuşmacıların sunumlarına ev sahipliği yapacak bu etkinlikte cerrahi, protez ve endodonti alanlarında saygın konuşmacılar kürsüde olacak. Etkinlik programı, her yıl olduğu gibi www.dtsempozyum.com adresinde yayınlanıyor. Programı bu adresten inceleyip ücretsiz kayıt yapabilir veya 20 Nisan 2020 tarihinden itibaren 0212 481 02 20 numaralı telefondan Vestiyer Yayın Grubu’nu arayarak kayıt gerçekleştirebilirsiniz.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.