Dentiss Logo

Dişhekimliği Dergisi’nin 102. sayısında ‘Estetik Post Sistemleri’ ele alınıyor

Sektörün en köklü yayını olan Dişhekimliği Dergisi’nin 102'inci sayısı, okurlarıyla buluşuyor. Vestiyer Yayın Grubu tarafından yayınlanan derginin yeni çıkan 102. sayısında kapak konusu olarak ‘Estetik Post Sistemleri’ işleniyor. Dergide, çeşitli üniversitelerden değerli akademisyenlerin özenle hazırladıkları makalelerin yanı sıra güncel gelişmeler Dişhekimliği Dergisi okuyucularına sunuluyor.
05.03.2012       14.04.28
Tam 23 yıldır sektörün en köklü yayını olan Dişhekimliği Dergisi'nin yeni sayısında kapak konusu olarak ‘Estetik Post Sistemleri’ işleniyor. Çeşitli üniversitelerin diş hekimliği fakültelerinden değerli akademisyenlerin hazırladıkları makalelerde konuyla ilgili detaylı bilgiler okurlarla paylaşılıyor. Dergide ayrıca diş hekimlerini ilgilendiren haberler, röportajlar, etkinlikler, sektörde faaliyet gösteren firmaların ve ürünlerin tanıtımları ile daha birçok konuya yer veriliyor.

Dişhekimliğinde Estetik Postlar
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalından Prof. Dr. Aslıhan Üşümez ve Yrd. Doç. Dr. Tuğrul Sarı’nın birlikte hazırladıkları ‘Dişhekimliğinde Estetik Postlar’ adlı makalede seramik postlar, fiberle güçlendirilmiş kompozit (FRC) postlar, cam fiberle güçlendirilmiş kompozit postlar, polietilen fiberle güçlendirilmiş kompozit postlar ve simantasyon konuları anlatılıyor.


Fiberle Güçlendirilmiş Estetik Post Uygulaması: Olgu Sunumu
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Kuron Köprü Protezleri Bilim Dalından Prof. Dr. Bülent Şermet, Dr. Değer Öngül ve Dt. Esra Koç tarafından hazırlanan ‘Fiberle Güçlendirilmiş Estetik Post Uygulaması: Olgu Sunumu’ makalesinde 32 yaşında bir bayan hastanın üniversiteye üst sağ santral dişindeki kuron protezinin düşmesi ve dişteki madde kaybı şikâyetiyle başvurması sonucu yapılan tedavi anlatılıyor. Makalede, kuronunda aşırı madde kaybı olan üst keser dişin, cam fiber ile güçlendirilmiş fiber post kullanılarak yapılan restorasyon sunuluyor.

Estetik Post-Core Uygulaması: Olgu Sunumu
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalından Doç.Dr. Mehmet Cudi Balkaya ve Dt. Hüseyin Sultan’ın hazırladığı ‘Estetik Post-Core Uygulaması: Olgu Sunumu’ adlı makalede 32 yaşındaki bayan hastanın tekrarlanan dolgular ve kanal tedavisi sonrası üst çene sol santral kesici dişindeki aşırı harabiyet nedeniyle kliniğe başvurması sonucu hastaya uygulanan tedavi anlatılıyor.

Estetik Post Sistemleri
Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalından Yrd. Doç.Dr. Mehmet Bülbül, Yrd. Doç. Dr. Fatih Sarı, Dt. İrfan Şimşek ve Dt. Nermin Hamdemirci’nin yazdığı ‘Estetik Post Sistemleri’ adlı makalede döküm post-core sistemleri, prefabrik post-core sistemleri ile fiberle güçlendirilmiş postlar hakkında bilgiler veriliyor.

Dişhekimliği Dergisi’yle Gelişmelerden Haberdar Olun
Diş hekimliği alanında güncel gelişmelerin, haberlerin, etkinliklerin ve duyuruların bulunduğu Dişhekimliği Dergisi’nde ayrıca, sektörde faaliyet gösteren birçok firmanın ürünleri de tanıtılıyor.

Bu sayının mekân tasarımı sayfalarında ise İstanbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ve Koray Sadettinoğlu ile röportaj yer alıyor.

Dişhekimliği Dergisi’ne abone olmak ve ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız lütfen burayı tıklayınız.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.