Dentiss Logo

Dişhekimliği Dergisi'nden Benzersiz Kampanya

25 yıldan bu yana diş hekimliği mesleğinin ve biliminin hizmetinde olan Dişhekimliği Dergisi, benzersiz bir abone kampanyası düzenledi. Dişhekimleri, sadece 249 TL ödeyerek hem 5 yıl abone oluyor hem de iki ayrı kitabı ücretsiz alıyor.
28.05.2012       12.36.01
Kuruluş tarihi 1989 olan ve o günden bu yana düzenli olarak yayınlanan Dişhekimliği Dergisi, bu yönüyle öne çıkıyor. Vestiyer Yayın Grubu tarafından yayınlanan derginin bir diğer önemli ayrıcalığı ise, Türkiye’nin en çok abone olunan dental yayını olması.

25 yıldan bu yana diş hekimliği mesleğinin ve biliminin hizmetinde olan Dişhekimliği Dergisi, benzersiz bir abone kampanyası düzenledi. Dişhekimleri, sadece 249 TL ödeyerek hem 5 yıl abone oluyor, hem de iki ayrı kitabı ücretsiz alıyor.

25 YILDIR EN ÇOK ABONE OLUNAN DERGİ

Kampanya, Vestiyer Yayın Grubu tarafından şu cümlelerle duyuruldu:

“Bu uzun ve zorlu yolculuğa çıktığımız tarihin üzerinden tam 25 yıl geçti. Abonelerimiz arasında öyle meslektaşlarımız var ki, bizim yayın hayatına atıldığımız 1989 yılında henüz doğmamışlardı.

Ve sizler, hep yanımızda oldunuz. Dişhekimliği Dergisi’ni, ülkemizin en çok abone olunan dental yayını konumuna yükselttiniz. Yıllardır zirvede tuttunuz. Bütün kalbimizle teşekkür ediyoruz.

25. yıl şerefine hazırladığımız bir de “teşekkür kampanyamız” var. Bu kampanyayı 500 kişi ile sınırlandırdık, çünkü imkanlarımız bu kadarına elveriyor”


SADECE 249 TL ÖDEYEREK NELERE SAHİP OLACAKSINIZ?

• DİŞHEKİMLİĞİ DERGİSİ 5 Yıllık Abonelik (Fiyatı: 89 x 5 = 445 TL)
• 100 OLGUDA AĞIZ HASTALIKLARI ( Fiyatı: 170 TL)
• DİŞ HEKİMLİĞİ TARİHİNDE İSTANBUL (Fiyatı: 140 TL)


Dişhekimliği Dergisi | 1989’dan beri sizinle

Muayenehane dişhekimliği üzerine ve dişhekimlerinin hem dental hem de paradental sorunları, ilgi alanları, ihtiyaçları etrafında yayın yapan Dişhekimliği Dergisi, tam tamına 25 yıldır başarıyla sürdürüyor bu bilgi transferini.

Her sayıda yeni bir kapak konusu etrafında kapsamlı bir dosya oluşturuluyor. Buna ek olarak dişhekimliğinin farklı dallarından makaleler,sektörden haberler, ürün tanıtımları, bilgi testleri, kitap tanıtımları, dental ajanda gibi pek çok bölüm de Dişhekimliği Dergisi’nde yerini alıyor...


100 Olguda Ağız Hastalıkları

Prof. Dr. Meral Ünür, Dr. Kıvanç Bektaş Kayhan, Dt. Ceren Damla Özbek

Kitap, diş hekimlerinin klinikte sık karşılaşabilecekleri vakalardan örnekler vererek, tanıyı kolaylaştırmak amacıyla hazırlanmıştır. Büyük boy olarak hazırlanan kitapta, her vaka için fotoğrafların yanısıra, o vaka ile ilgili teorik bilgi de verilmiştir.

Yıllara yayılmış bir çalışmanın ve birikimin sonucu olan “100 Olguda Ağız Hastalıkları”, zihninizdeki bir çok soruya yazılı ve görsel olarak cevap vermektedir. Birinci sınıf bir kağıt-baskı kalitesi ve Vestiyer Yayın Grubu’nun titiz çalışmasıyla sunulan kitap, bir nevi albüm niteliği de taşımaktadır.


Diş Hekimliği Tarihinde İstanbul

Prof. Dr. İlter Uzel

Dünya Başkenti İstanbul’un göz ardı edilemeyecek bir özelliği de antikçağdan itibaren tıp bilimi ve sağlık kültürü ve hizmetine olan katkılarıdır. Gerçekten de kent kuruluşunun hemen ardından bir imparatorluk başkenti olarak ünlü hekimlere ev sahipliği yapmış; birçok ünlü tıp yapıtı burada yazılmış ve ünlü sağlık ve eğitim kurumları burada inşa edilmiştir.

Prof. İlter Uzel’in kaleme aldığı eser, Vestiyer Yayın Grubu’nun titiz çalışması sonucu, büyük boy ve lüks ofset baskı olarak yayınlanmıştır.


NASIL YARARLANACAKSINIZ?

Telefonda Kayıt
Vestiyer Yayın Grubu’nu çalışma saatleri dahilinde arayarak (0212 481 02 20 pbx) abonelik işlemlerinizi telefonda yaptırabilirsiniz. Ücreti de dilerseniz kredi kartınızla, dilerseniz havale/eft yoluyla ödeyebilirsiniz.

Postacıya Elden Ödeme
“Ben havale işleriyle falan uğraşamam” diyenlerdenseniz; paketinizi PTT Kargo ile göndeririz, ücreti de paketi getiren PTT personeline nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Online Kayıt
Hemen şimdi, www.dentiss.com web sitemizi ziyaret ederek; Akbank e-ticaret altyapısıyla %100 güvenli bir şekilde ödemenizi yapabilir, aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Online Kayıt İçin Lütfen Bu Linki Tıklayın

Dişhekimliği Dergisi Abonesiyseniz
Eğer Dişhekimliği Dergisi’nin 3700 abonesinden biriyseniz, halihazırdaki abonelik haklarınız kesinlikle zayi olmuyor, 5 yıllık abonelik süresine ilave ediliyor.


BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN EPOSTA GÖNDERİN

Dişhekimliği Dergisi’nin abone kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için
0212 481 02 20 no’lu telefondan bizi arayabilirsiniz.

Veya lütfen [email protected] adresine bir eposta yollayın, biz sizi arayıp bilgilendirelim.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.