Dentiss Logo

Dişhekimliği Dergisi 5 Yıllık Abonelerine Hediyeler Devam Ediyor

30 yıldan bu yana diş hekimliği mesleğinin ve biliminin hizmetinde olan Dişhekimliği Dergisi, 5 yıllık abone olanlara çok güzel bir kampanya sunuyor. Diş hekimleri, sadece 255 TL ödeyerek hem 5 yıl boyunca dergiye indirimli abone oluyor hem de seçeceği iki kitaptan birine ücretsiz sahip oluyor.
30.01.2019       12.06.37
Kuruluş tarihi 1989 olan ve o günden bu yana düzenli olarak yayınlanan Dişhekimliği Dergisi, bu yönüyle öne çıkıyor. Vestiyer Yayın Grubu tarafından yayınlanan derginin bir diğer önemli ayrıcalığı ise, Türkiye’nin en çok abone olunan dental yayını olması.

30 yıldan bu yana diş hekimliği mesleğinin ve biliminin hizmetinde olan Dişhekimliği Dergisi, 5 yıllık abone olanlara çok güzel bir kampanya sunuyor. Diş hekimleri, sadece 255 TL ödeyerek hem 5 yıl boyunca dergiye indirimli abone oluyor hem de seçeceği iki kitaptan birine ücretsiz sahip oluyor.


EN ÇOK ABONE OLUNAN DERGİ
Vestiyer Yayın Grubu, 30 yıldır dental sektörde olan ve en çok abone olunan dergi için “Bu uzun ve zorlu yolculuğa çıktığımız tarihin üzerinden tam 30 yıl geçti. Abonelerimiz arasında öyle meslektaşlarımız var ki, bizim yayın hayatına atıldığımız 1989 yılında henüz doğmamışlardı.

Ve sizler, hep yanımızda oldunuz. Dişhekimliği Dergisi’ni, ülkemizin en çok abone olunan dental yayını konumuna yükselttiniz. Yıllardır zirvede tuttunuz. Bütün kalbimizle teşekkür ediyoruz.”
ifadeleri ile abonelerine teşekkür etti.


SADECE 255 TL ÖDEYEREK NELERE SAHİP OLACAKSINIZ?

Seçenek 1
Dişhekimliği Dergisi 5 Yıllık Abonelik (99 x 4 = 396 TL) + 100 Olguda Ağız Hastalıkları Kitabı (140 TL) / Toplam: 536 TL

Seçenek 2
Dişhekimliği Dergisi 5 Yıllık Abonelik (99 x 4 = 396 TL) + Ağız, Diş, Çene Hastalıklarında Tanı Ve Tedavi – 1. Cilt (120 TL) / Toplam: 516 TL


DİŞHEKİMLİĞİ DERGİSİ | 1989’DAN BERİ SİZİNLE
Muayenehane diş hekimliği üzerine ve diş hekimlerinin hem dental hem de paradental sorunları, ilgi alanları, ihtiyaçları etrafında yayın yapan “Dişhekimliği Dergisi”, bu bilgi transferini tam tamına 30 yıldır başarıyla sürdürüyor.

Her sayıda yeni bir kapak konusu etrafında kapsamlı bir dosya oluşturuluyor. Buna ek olarak diş hekimliğinin farklı dallarından makaleler, sektörden haberler, ürün tanıtımları, kitap tanıtımları, röportajlar gibi pek çok bölüm de Dişhekimliği Dergisi’nde yerini alıyor...


NASIL YARARLANACAKSINIZ?

Telefonda Kayıt
Vestiyer Yayın Grubu’nu 0212 481 02 20 numaralı telefondan arayarak abonelik işlemlerinizi telefonda yaptırabilirsiniz. Ücreti de dilerseniz kredi kartınızla, dilerseniz havale/EFT yoluyla ödeyebilirsiniz.

Online Kayıt 
Hemen şimdi, bu sayfayı kullanarak, kredi kartınızla güvenli bir şekilde satın alabilir, aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Online Kayıt İçin Lütfen Bu Linki Tıklayın

Dişhekimliği Dergisi Abonesiyseniz 
Eğer Dişhekimliği Dergisi’nin abonesiyseniz, hâlihazırdaki abonelik haklarınız kesinlikle zayi olmuyor, 5 yıllık abonelik, mevcut aboneliğinizin üzerine ilave ediliyor.

Kredi Kartınıza Taksit
Ödemeyi anlaşmalı kartlarımız ile yaptığınız takdirde vade farksız 5 taksite bölebilirsiniz. Anlaşmalı kartlarımızı öğrenmek için 0212 481 02 20 numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz.

BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN E-POSTA GÖNDERİN

Dişhekimliği Dergisi’nin abone kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 481 02 20 no’lu telefondan bizi arayabilirsiniz.

Veya lütfen [email protected] adresine bir eposta yollayın, biz sizi arayıp bilgilendirelim.


100 OLGUDA AĞIZ HASTALIKLARI
Prof. Dr. Meral Ünür, Dr. Kıvanç Bektaş Kayhan, Dt. Ceren Damla Özbek

Kitap, diş hekimlerinin klinikte sık karşılaşabilecekleri vakalardan örnekler vererek, tanıyı kolaylaştırmak amacıyla hazırlanmıştır. Büyük boy olarak hazırlanan kitapta, her vaka için fotoğrafların yanı sıra, o vaka ile ilgili teorik bilgi de verilmiştir.

Yıllara yayılmış bir çalışmanın ve birikimin sonucu olan “100 Olguda Ağız Hastalıkları”, zihninizdeki birçok soruya yazılı ve görsel olarak cevap vermektedir. Birinci sınıf bir kâğıt-baskı kalitesi ve Vestiyer Yayın Grubu’nun titiz çalışmasıyla sunulan kitap, bir nevi albüm niteliği de taşımaktadır.


AĞIZ, DİŞ, ÇENE HASTALIKLARINDA TANI VE TEDAVİ – 1. CİLT
Prof. Dr. Hakkı Tanyeri

Vestiyer Yayın Grubu (VYG) ve DİŞSİAD işbirliğiyle yayınlanan “DİŞSİAD Kitaplığı”nın beşinci halkası olan bu kitap, ilgili resimlerle bütünleştirilmiş vaka metinlerinin ve bilgilerinin sunulduğu ve klinik bağlantılarının, teşhisinin ve tedavisini anlatıldığı, tüm diş hekimliği öğrencilerine, diş hekimlerine ve akademisyenlere bir başvuru kaynağı olması amacı ile düzenlenmiştir.

Son yıllarda diş hekimliği ve tıbbın tüm branşlarındaki ilerlemeler, bilgi edinme kolaylığı, laboratuvar bilgileri, bilgisayar teknolojileri ve ileri teknoloji kullanımı hastalıkların tanımlanmışını ve teşhislerinin erken ve kolay koyulmasını sağlamıştır. Bu teknoloji ve bilgilerin ışığında diş hekimliği ve tıbbın tüm branşları birbirine daha çok yakınlaşmış ve teşhis-tedavi sorunları daha kolay çözülüp bildirilmeye ve klinik vakalara görsel olarak da erişilmesini sağlamıştır.

Bu açıdan ülkemizde henüz birçok diş hekimliği fakültesinde bulunmayan ve her yerde uygulanamayan
 ‘’Oral Medicine’’ eğitimi, öğrencilerin bu dalda yetersiz kalmalarına ve birçok hastalığı tanıyamamalarına; daha sonraki yıllarda ise karşılaşacakları vakaları çözememelerine neden olmaktadır.

Bu nedenle “Ağız Diş Çene Hastalıkları ve Cerrahisi”nin, Maksillofasiyal Cerrahi, Kulak Burun Boğaz, Pediatrik Onkoloji, Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi ve Dermatoloji gibi birçok branş ile büyük bir yelpazede olduğu görülmektedir.

Prof. Tanyeri, bu sebeple daha önce yazdığı 7 kitabından aldığı alıntıları, yeni klinik bilgi ve literatürler ile sunarak tüm diş hekimlerinin ve öğrencilerin bu bilgi birikiminden faydalanmasını amaçlamıştır.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.