Dentiss Logo

Diş Hekimliği Tiyatro Topluluğu’ndan Sosyal Sorumluluk Projesi: İzleyici Meşe

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tiyatro Topluluğu, Dünya Tiyatrolar Haftası “Karım Balım Peteğim” adlı tiyatro oyununu sahnelerken Türkiye’de ilk kez uygulanacak Sosyal Sorumluluk projesi olan “İZLEYİCİ MEŞE” projesini de hayata geçirdi.
31.03.2014       10.39.42
Dünya Tiyatrolar Haftası münasebetiyle Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tiyatro Topluluğu, hazırlamış olduğu “Karım Balım Peteğim” adlı tiyatro oyununu tiyatro severlerin beğenisine sundu.

Tiyatro topluluğu sadece tiyatro oyunu oynamakla kalmadı, Türkiye’de ilk kez uygulanacak Sosyal Sorumluluk projesi olan “İZLEYİCİ MEŞE” projesini 25 Mart 2014 günü başlattı.

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tiyatro Topluluğu tarafından yapılan açıklamada, "İzleyici Meşe Projesi’nde, her bir izleyicimiz için bir meşe ağacı dikerek doğaya katkı sağlayacağız. Ortalama her tiyatro oyunumuz 500 kişi; 500 meşe ağacı demektir. Tiyatro izleyicilerimiz arttıkça doğaya dikeceğimiz meşe ağacı sayısı da artacaktır. Bu da doğa ve sanat temalarının bir araya geldiğini göstermektedir. Projemiz paydaşları arasında yer alan kuruluş ise Orman Bölge Müdürlüğü’dür" ifadesinde bulunuldu. Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tiyatro Topluluğu'nun oyunu Sabancı Kültür Sitesi'nde sahnelendi.








YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.