Dentiss Logo

Diş Hekimleri ‘Kadavra Uygulamalı’ Workshop’a Davet Ediliyor

28-30 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 14. Uluslararası GREATIST Kongresi kapsamında “Kadavra Uygulamalı Workshop” düzenlenecek.
06.09.2016       10.05.56
Türkiye’nin en çok katılımcı ağırlayan dental etkinliği olan GREATIST Kongresi’nin ondördüncüsü, bu yıl 28-30 Ekim 2016 tarihlerinde düzenleniyor.

Organizasyon, Türkiye’de profesyonel dental yayıncılığın öncüsü ve tartışmasız lideri olan Vestiyer Yayın Grubu tarafından; Türkiye diş hekimliği pazarındaki en güçlü ve köklü firmaları bir araya getiren Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve dünyanın en güçlü, en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) ortak girişimiyle yapılıyor.

Her yıl oldukça kapsamlı programların, renkli etkinliklerin yer aldığı GREATIST’te bu sene bir ilk daha gerçekleştirilerek “Kadavra Uygulamalı” workshop düzenlenecek.


Norbert Fock Sahnede

Workshop, GREATIST etkinlikleri kapsamında 29 Ekim günü kongre ana salonunda (Oditoryum) gerçekleştirilecek. 2 saat sürecek etkinlikte, kadavrada cerrahi/implantoloji eğitimleri konusunda ve oral bölge diseksiyonu konusunda dünyanın en tecrübeli çene cerrahlarından biri olan Dr. Norbert Fock sahne alıyor.

Kongrenin katılımcısı olan diş hekimleri, uzun yıllardan beri Viyana Tıp Üniversitesi bünyesindeki Anatomy Training Center’da dünyanın dört bir tarafından gelen diş hekimlerine eğitimler veren Dr. Fock’un kadavra üzerinde uygulayacağı operasyonları izleme ve merak ettikleri soruları doğrudan sorma fırsatı bulacaklar.


Kadavrada Mandibular ve Maksiller Bölge Diseksiyonu

Mandibular ve Maksiller bölgeyi diseke edecek olan Dr. Fock, anatomide tehlikeli bölgeleri, damar ve sinirleri, nervus lingualis’in, mandibular kanalın ve nervus alveolaris inferior’un bulunmasını anlatacak.

Sinüs Yükseltme de Var

GREATIST’e katılan hekimler, kadavra üzerinde yapılacak olan açık sinüs ameliyatını da izleme fırsatı yakalaycak. Dr. Fock, kadavra üzerinde, greft ve membran yerleştirmeyi ve uygun dikiş teknikleriyle kapatma işlemlerini de yaparak, bu konudaki bilgi ve tecrübesini katılımcı hekimlerle paylaşacak.

29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 09:30 – 11:30 arasında Grand Cevahir Kongre Merkezi Oditoryumu’nda başlayacak olan sunumu sadece GREATIST Kongresi katılımcıları izleyebiliyor ve önceden mutlaka kayıt yaptırmış olmak gerekiyor.


KAYIT & DETAYLI BİLGİ


Kayıt olmak veya detaylı bilgi almak için 0212 481 02 20 numaralı telefondan Ergül Kaya, Elvan Genç ve Elif Taman ile iletişime geçebilir, Greatist Fulpaket için bu linki, Greatist Konaklamalı Fulpaket için ise bu linki inceleyebillir ve online satın alabilirsiniz.

GREATIST Kongre Programı’na ise buradan ulaşabilirsiniz.


GREATIST FULPAKET KATILIMCILARININ DİKKATİNE

Kongre Ana Salonu’nun kapasitesinin 1013 kişi olduğunu ve geçen yıl GREATIST’e 1000’den fazla diş hekiminin kayıt yaptırdığını göz önünde bulundurarak, önemli bir konuyu hatırlatmak istiyoruz.

Daha önceden kayıt yaptırmış olan “Fulpaket Katılımcısı” diş hekimleri, Vestiyer Yayın Grubu’nu arayarak Kongre’ye katılacaklarını telefonla veya [email protected] adresine gönderecekleri bir eposta ile teyid etmeliler.

Kongre günü herhangi bir aksaklık yaşamamak için lütfen 0212 481 02 20 (pbx) no’lu telefondan Ergül, Elvan veya Elif hanımla görüşüp, katılımınızı onaylayınız.

Haber: Elif Taman



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.