Dentiss Logo

Dental XP’nin Starları İstanbul’daydı

VESTA’nın Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Dental XP ve Saraybosna Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi işbirliği ile düzenlediği etkinlikte yirmi bir konuşmacı sahne aldı. Dental XP İstanbul Konferansı’nın en dikkat çeken konuşmacıları ise Dental XP Grubu’nun kurucuları Salama Kardeşler oldu.
12.07.2019       14.42.29

Kavacık’taki Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 8-9 Temmuz tarihlerinde implant ve estetik diş hekimliğinin yıldızlarını ağırladı. Yirmi bir konuşmacının sahne aldığı Dental XP İstanbul Konferansı’nın en dikkat çeken konuşmacıları Dental XP Grubu’nun kurucuları Salama Kardeşler oldu.

Estetik Diş Hekimliğinin Yıldızları İstanbul’daydı

Dental XP Konferansı, 8-9 Temmuz tarihlerinde Kavacık’taki Medipol Üniversitesi Güney Kampüsü’nde Türkiye ve dünyanın dört bir yanından katılımcıları rejeneratif diş hekimliğinin önde gelen isimleri ile buluşturdu.

VESTA | Vestiyer Akademi tarafından organize edilen konferans, Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Saraybosna Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve dünyanın en tanınmış online eğitim grubu Dental XP işbirliği ile gerçekleştirildi.

Konferansta 2 günde 21 konuşmacı kürsüye çıktı. Sunumlarda implantolojide karar verme süreçlerinden total dişsizlikte tedavi yaklaşımlarına, zigomatik implant tedavi yöntemlerinden implant yerleştirme stratejilerine uzanan pek çok başlık ele alındı.

Dünyanın Dört Bir Tarafından Katılımcı

Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Suudi Arabistan, Irak, Balkan Ülkeleri, Sudan ve daha pek çok ülkeden diş hekimleri iki gün süren Dental XP İstanbul Konferansı için İstanbul’a geldi. İngilizceden Türkçeye simultane çeviri yapılan konferansa, 300’ün üzerinde diş hekimi katıldı. 


Katılımcılar, Salama Kardeşleri Dinleme Fırsatı Buldu

Dental XP Grubu, dünyada 140’ın üzerinde ülkede üyesi bulunan bir eğitim platformu. Grubun kurucuları olan dünyaca ünlü Dr. Maurice A. Salama, Dr. Henry Salama, ve Eddie Salama kardeşler bu önemli konferans kapsamında İstanbul’daydı. Dr. Maurice A. Salama’nın “İmplant ve Rejeneratif Diş Hekimliğinde ‘Geçiş Bölgesi’" ve Dr. Henry Salama’nın “Çekim Bölgesi Yönetimi ve İmplant Yerleştirme Stratejileri” başlıklı sunumları konferansın en dikkat çeken kısımlarıydı.

Dental XP İstanbul 2019 Konferansı’na dair daha fazla bilgi edinmek, kürsüye çıkan konuşmacıları ve ele aldıkları konuları incelemek isteyen okuyucularımız, program detaylarının yer aldığı resmi kongre kitapçığını, aşağıdaki linkten kolayca indirebilir:

DrVesta.com/dentalXPistanbulbook

 

 


Fuaye Alanında Mini Sergi

Türkiye’den ve dünyadan en saygın hocaları bir araya getiren konferansa 300’ün üzerinde dinleyici katıldı. Katılımcı diş hekimleri molalarda kahvelerini yudumlarken etkinliğe destek veren firmaların ürünlerini inceleme fırsatı da buldular.

Organizasyon Bego, Doğru Dental, Dyna, Megagen, Nobel Biocare, Onur Diş Deposu, Ritter, Sement Dental, Straumann ve Vestiyer Yayın Grubu’nun katkılarıyla gerçekleştirildi.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.