Dentiss Logo

Dental Katalog

Dental KatalogBir Vestiyer Yayın Grubu projesi olan Dental Katalog, ülkemizde ilk kez, dişhekimliği sektörünü ayrıntılı bir ürün katalogunda buluşturdu. Yayınlandıktan sonra ülkemiz genelindeki 12 bin dişhekimine ve hastanelerin satınalma birimlerine ulaştırılan Dental Katalog, ücretsiz olarak dağıtılmıştır. Yılda bir kez yayınlanan Dental Katalog'da 1000'den fazla ürün tanıtılıyor ve firmaların iletişim bilgileri dişhekimlerine ulaştırılıyor.
21.11.2007       12.31.52
Dental Katalog

Bir Vestiyer Yayın Grubu projesi olan Dental Katalog, ülkemizde ilk kez, dişhekimliği sektörünü ayrıntılı bir ürün katalogunda buluşturdu. Yayınlandıktan sonra ülkemiz genelindeki 12 bin dişhekimine ve hastanelerin satınalma birimlerine ulaştırılan Dental Katalog, ücretsiz olarak dağıtılmıştır. Yılda bir kez yayınlanan Dental Katalog'da 1000'den fazla ürün tanıtılıyor ve firmaların iletişim bilgileri dişhekimlerine ulaştırılıyor.   Dental Katalog 2007’nin dağıtımı başladı

Geçen yıl, Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı katalogunu yayınlayan Vestiyer, 2007 baskısını da başarıyla tamamladı.

17.500 adet basılan ve ücretsiz olarak dağıtımına başlanan katalog sayesinde dişhekimleri, istedikleri firma ve ürünlere kısa sürede ulaşma fırsatı yakalıyor.

Vestiyer Yayın Grubu kalitesi ve titizliğiyle hazırlandı

Dişhekimliği biliminin ve sektörünün lider yayın kuruluşu olan Vestiyer Yayın Grubu tarafından ilki geçen yıl hazırlanan Dental Katalog’un ikincisi de yayınlandı. Büyük uğraşlar sonucunda yayınlanan ve sektör tarafından beğeniyle karşılanan Dental Katalog’un bu yılki sayısı daha zengin içeriğiyle dikkatleri çekiyor.

Dişhekimleri, diş teknisyenleri, üreticiler, ithalatçılar ve dağıtıcılar arasında bir referans konumundaki Dental Katalog’un dağıtımına, TDB’nin 14. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi’nde de başlandı. Böylelikle daha da geniş kesimlere ulaşılması hedefleniyor.

Bu yıl laboratuar firmaları da ilgi gösteriyor

Geçen yıldan farklı olarak Dental Katalog’07’de dental labarotuvar firmalarının sayısında artış gözüküyor. Dental Katalog, 4+4 renkli baskı kalitesinde 195 x 275 mm ebatlarında.

Dişhekimlerini broşür kirliliğinden kurtarıyor

Zengin içeriğiyle büyük kolaylık sağlayan Dental Katalog’da dişhekimleri, ürünlerin teknik özellikleri incelerken aynı kategorideki başka ürünlerle de kıyaslama yapabiliyor. Daha fazla bilgi almak isteyen bir hekim, her sayfanın altında bulunan iletişim bilgilerinden dilediği firmaya ulaşıyor.

İhtiyacı olduğunu düşündüğü ürünü en kısa zamanda, nereden temin edebileceğini öğrenen dişhekimleri zamandan tasarruf ederek hastalarına daha fazla zaman ayırma şansı yakalıyor. Ayrıca katalog bir yıl boyunca muayenehanelerde bulunduğundan broşür kirliliğine son veriyor, içeriğindeki faydalı bilgiler bölümüyle de kılavuzluk hizmeti görüyor.

----------------------------------------------------------------------------

Neden Dental Katalog?

Firmalar Açısından: Broşür ve katalog bastırma, dişhekimine ulaştırma maliyetleri, herkesin malumu. Ayrıca ülkemizin her yanındaki dişhekimlerine ulaşma açısından, gerekli adres bankasının oluşturulması ve bu verilerin güncellenmesi ise ayrı bir maliyet kalemi. Dental Katalog, firmaların bu maliyetlerini büyük ölçüde aşağı çekiyor.

Dişhekimleri ve Teknisyenler Açısından: Genelde firma kataloglarına fuarlar ve kongreler aracılığıyla ulaşılabiliyor. Bu tür etkinliklerden sonra, dişhekiminin veya teknisyenin masasında bir broşür ve katalog kirliliği oluşuyor. Oysa fuardan birkaç ay sonrasına bu katalog ve broşürlerden pek azı yerini koruyabiliyor, diğerleri ise çöpe gidiyor!

Dental Katalog, dişhekimi ve teknisyenleri hem bu kirlilikten kurtarıyor, hem de yıl boyunca el altında bulundurabilecekleri bir kaynağa kavuşturuyor. Ayrıca Dental Katalog, fuar ve kongrelere katılamayan hekim ve teknisyenlerin bu ürün listelerine ulaşabilmesini de sağlıyor.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.