Dentiss Logo

DİŞSİAD Yönetimi ve Üyeleri, İDEX Fuarını Değerlendirdi

Diş Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) Yönetim Kurulu ve Üyeleri, İDEX Fuarı ve önümüzdeki yıllardaki fuarları değerlendirmek üzere, dernek merkezinde bir araya geldi.
08.06.2016       18.16.34
İDEX başlıklı toplantıya başlamadan önce DİŞSİAD Yönetim Kurulu ve Kamu İlişkileri Komitesi Üyesi Erkan UÇAR; Sağlık Bakanlığı ile yapılan Tıbbi Cihaz toplantısı hakkında bilgiler aktardı. Bu bilgilerden özellikle önümüzdeki günlerde imzalanması beklenen Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım yönetmeliğindeki revizyon üzerinde duruldu.

Ruhsatlanma sürecindeki firmalarımızı yakından ilgilendiren değişiklik maddelerinin önümüzdeki aylarda yürürlüğe girmesi beklendiği belirtildi.

Toplantı gündemine geçildiğinde ise 2016 yılında yapılan İDEX Fuarı ile fuarda elde edilen başarılar paylaşıldı. Bununla beraber Yönetim Kurulu ve Fuar Komitesi üyeleri Sn. Erol SOYDAN ve Sn. Erkan UÇAR taradından hazırlanan Fuar Sonuç Raporu da katılan üyeler ile paylaşıldı. 

Fuar sonuç raporu değerlendirilmelerinin ardından “Neden Her Yıl İDEX” yapılması gerekliliği ve bu günlere nasıl gelindiği paylaşıldı. Yönetim Kurulunun oy birliği ile hareket ettiği ve üyelerin ticari menfaatleri doğrultusunda mevcut yönetim olarak çalışıldığı hususuna değinen DİŞSİAD Başkanı Sn. Dt. Namık Kemal SÖNMEZ, ayrıca fuarda gösterdiği emek ve çalışmalarından ötürü Erol SOYDAN ve Erkan UÇAR a teşekkürlerini iletti.

Akabinde üyeler ile birlikte; önümüzdeki yıllarda ticari olarak fuarların sektörümüze ve üyelerimize ticari olarak ne şekilde katkının artırılabileceği hususunda görüş alışverişlerinde bulunuldu. 

Hazirunda hazır bulunan üyeler ile yapılan görüşmeler neticesinde önümüzdeki yıllarda verimliliğin ne şekilde artırılacağının notları da alınarak 2017 fuarının verimliliğinin artırılması için çalışmalara hız verilmiştir.

Kaynak: dissiad.org.tr

  

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.