Dentiss Logo

Champions İmplant: Tek Parçalı İmplant

Champions İmplant uzunluk, çap ve şekil konusunda çok çeşitli tek parçalı implantasyonlara sahip bir üreticidir. Bu sebeple de  yeni uygulayıcılara ürünleri ilk vakaları için “konsinye” olarak tedarik etmektedir.
26.07.2013       15.30.35
Tek parçalı implantlarda, implant dişi bir işleme parçası içerisinde implant başlığı ile birlikte üretilmiştir, yani iki parçalı implantlardaki "mikro aralık" olmadan. İmplant araklıkları ve eğrilikleri ile ilgili olarak: Siman yardımıyla tutturulan ‘prep başlık’ (şu anda zirkon, ful seramik, 4. derece Titan ve WIN! malzemesinden imal edilmiş şekilde temin edilebilir) yardımıyla tek parçalı Champions’ların büyük implant aralıkları çok kolay şekilde dengelenebilir. Prep başlıkları‚ yardımcı kuronlar veya abutmentler gibidir; bunlar güvenli biçimde simanla tutturulduktan sonra paralel hazırlanabilmektedir. İmplant başlıklarının ağza kusursuz prepare edilmesi kesinlikle ağrısızdır; çünkü prensipte her işlem sadece diş eti etrafında gerçekleşmektedir. Kolay kullanım özelliği ve aynı zamanda çoğunlukla "kansız" çalışma ve  zaman avantajı büyük rol oynamaktadır. Champion’slar bu sayede, implantasyonun minimal invazif metodiğinde özellikle MIMI® Ameliyat Tekniği için tasarlanmıştır. Champions ürünleri, augmentasyonların gerekli olduğu durumda "klasik" olarak da yerleştirilebilir. Champions İmplant, Tel: 0539 338 83 31




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.