Dentiss Logo

Çene-Yüz İskeletine Ekstraoral Yaklaşımlar Kursu İçin Ön Talep Toplanıyor

VESTA Akademi’nin düzenlediği ve ilk kez gerçekleştirilecek olan Çene-Yüz İskeletine Ekstraoral Yaklaşımlar Kursu için “ön talep” toplanmaya başladı. Kursa sadece ağız-diş-çene cerrahları ve bu alanda eğitimi devam eden doktora/uzmanlık öğrencileri katılabiliyor.
12.02.2020       17.43.12
VESTA Akademi tarafından düzenlenen eğitimi, Türkiye’nin önde gelen ağız diş çene cerrahlarından olan Prof. Dr. Mustafa Sancar Ataç ile kadavra kursları konusunda dünyanın en tecrübeli isimlerinden olan Dr. Norbert Fock veriyor.
 
Yüzdeki anatomik bölgelere erişim için farklı cerrahi yaklaşımları içeren kurs, Ağız-diş-çene cerrahlarının günlük pratikte kullanabileceği bölgesel flep açma teknikleri konusunda hem anatomik bilgileri pekiştirmeyi hem de cerrahi becerileri geliştirmeyi amaçlıyor. 
 
Viyana Tıp Üniversitesi Anatomi Laboratuarı’nda yapılacak olan kursun tarihleri 12-13 Aralık 2020 olarak açıklandı.
 

ÖN TALEP ÇALIŞMASI
 
Çene-Yüz İskeletine Ekstraoral Yaklaşımlar Kursu, ilk kez düzenleneceği ve katılmak için ileri seviye bir yetkinlik gerektiği için, belli bir süre ÖN TALEP toplanarak, gerekli sayıya ulaşılması hedefleniyor.
 
Ön talepler, 10 Şubat 2020 Pazartesi akşamına kadar toplanacak olup, ödenen miktar, kurs kayıt ücretinden mahsup ediliyor. 30 Temmuz 2020 tarihinde yeterli ön talep toplanamadığı taktirde, kurs iptal edilerek ödenen ücretlerin iade edileceği belirtiliyor.
 
Kurs kontenjanı 20 kişiyle sınırlı. 16 kişilik ön talep toplandığı taktirde, kurs kesinleştirilecek ve bu konuda ön talepte bulunan hekimlere bilgi verilecek. Talebin 20 kişiyi geçmesi halinde ise “önce gelen önce alır” prensibine göre hareket edilecek.
 

NASIL ÖN TALEPTE BULUNACAKSINIZ?
 
Ön talepte bulunmak için kurs bedelinin sadece 100 EUR’lik kısmınının ödenmesi yeterli oluyor. DrVesta.com/MFS01TE linkini tıklayarak eğitim sayfasını ziyaret edebilir, ön kayıt ücretini kredi kartınızla güvenli bir şekilde ödeyebilirsiniz.
 
Sorularınız için 0555 518 87 27 no’lu telefondan İlhan Köse ile görüşebilirsiniz.


EĞİTİM KONULARI
 
MANDIBULA INFERIOR KENARA YAKLAŞIMLAR 
- Submandibular (Risdon) Yaklaşım
- Lip Switch ve Supra & Sub Platismal Yaklaşım
 
MANDIBULA SUPERIOR  KENAR & TME BÖLGESİNE YAKLAŞIMLAR
- Preauricular İnsizyon ve Endural Yaklaşım (Al - Kayet & Bramley Tekniği)
- Retromandibular Yaklaşım
 
MAKSİLLA ve ORTA YÜZ
- Fronto Naso Orbital Bölgeye Bicoronal Yaklaşım 
- Midfasiyal Degloving Yaklaşım
- Weber-Ferguson İnsizyon Tekniği
- Periorbital Yaklaşımlar

 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.