Dentiss Logo

Bu Kitaplarla Diş Teknisyenliğinde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Diş teknisyenliği ve laboratuar işlemleri konusunda, dünyada bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve anlaşılır yayınlardan biri olan PTC Teknik Kitaplar Serisi artık Türkçe.
25.05.2017       15.48.01
Vestiyer Yayın Grubu, diş teknisyenliği ve laboratuar işlemleri konusunda, dünyada bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve anlaşılır yayınlardan biri olan PTC Teknik Kitaplar Serisi’ni, Dr. Uğur Ergin ve Doç. Dr. Hanefi Kurt’un editörlüğünde Türkçe’ye kazandırdı.
 
John Ness’den Diş Teknisyenliğine Özel
PTC Teknik Kitaplar Serisi (The PTC TechBook Series)
 
Her konunun, mükemmel fotoğraflar ve çizimlerle, adım adım anlatıldığı kitaplardan oluşan bu setin yazarı, Amerika’nın en ünlü diş teknisyenlerinden biri olan ve 2009 yılında vefat eden John Ness. Diş teknisyenliği eğitiminde, tamamiyle kendisine ait, tescilli bir sistemin mucidi olan Ness’in kitapları, şimdi Türkçe.
 
Adım adım diş teknisyenliği: Ne, nasıl yapılır?
 
PTC Teknik Kitaplar Dizisi, tecrübeyle dolu başarılı bir meslek hayatı boyunca edinilmiş bilginin damıtılmasıyla ortaya çıkmıştır. Dental laboratuvar teknolojisinin adım adım anlatıldığı, anlaşılması çok kolay bir ansiklopedi niteliğindedir.
 
Her Diş Teknisyeni İçin Mükemmel Bir Kaynak
 
Her şeyin fotoğraflarla ve anlaşılır bir dille anlatıldığı PTC Teknik Kitaplar Dizisi, baştan sona renkli, birinci sınıf bir baskıyla sunuluyor. Her ayrıntıyı adım adım inceleyen bu kitaplar, diş teknisyenleri için gerekli temel bilgi ve becerilerin yanı sıra dental anatomi ve estetiği de içermektedir.

Daha Detaylı Bilgi

Kitaplarla ilgili detaylı bilgi için Vestiyer Yayın Grubu’nun özel olarak oluşturduğu vyg.com.tr/ptc adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Ayrıca kitapların kısa tanıtımlarının yer aldığı broşürü indirmek için lütfen bu linki izleyiniz.

 
Takım Halinde Sipariş Edin %40 İndirim Alın
 
Vestiyer Yayın Grubu, ABD’de her bir cildi 149$ ilâ 199$ fiyatlarla satışta olan bu mükemmel seriyi, birinci sınıf çeviri ve birinci sınıf baskı kalitesiyle Türkçe’ye kazandırdı. Hem de büyük fiyat avantajıyla.
 
Kur Riski Sabitlendi
Bütün dünyada Dolar üzerinden satılan kitaplar için, kur riskini sizin adınıza Vestiyer Yayın Grubu üstleniyor. Serideki bütün kitapları tamamen TL bazında satışa sunuyor.
 
2050 TL Cebinizde Kalsın
Serinin 8 ciltlik bölümü basıldı. Geriye kalan 2 cilt ise yıl sonuna kadar basılmış olacak. Tüm Kitap Seti için şimdi sipariş verirseniz 5.030 TL yerine sadece 2.980 TL ödüyorsunuz. 2050 TL cebinizde kalıyor.
 
Ücretsiz Kongre Katılımı ve Dergi Aboneliği
PTC Kitap Setini satın alanlar, hem Türkiye’nin diş teknisyenliği alanındaki en köklü bilimsel etkinliği Dental Labor Diş Teknisyenliği Sempozyumu’na ücretsiz katılıyor hem de dünyanın en iyi diş teknisyenliği dergisi Dental Labor'a bir yıllık abone oluyor.

 
Taksitli Ödeme Kolaylığı
 
Kitap bedelini kredi kartınızla ve uygun taksitlerle kolayca ödeyebiliyorsunuz. Ödeme World, Bonus veya Axess kredi kartlarıyla 8 taksitte yapılabiliyor.
 
 
SINIRLI BASKI ADEDİ

PTC Teknik Kitaplar Serisi’nin çok özel fiyatlarla satılan bu ilk baskısı, sadece 250 takım olarak gerçekleştirildi. Yani birinci baskı tükendikten sonra, kitapların ikinci baskısı yapılacak ve fiyatlar büyük oranda değişmesi öngörülüyor.
 
İlk 250 takımdan birini edinmek için VYG ile iletişime geçebilir veya kredi kartınızla bu linke tıklayıp online satın alabilirsiniz:

0212 481 02 20
Ergül Kaya - Elvan Genç - Elif Taman

www.vyg.com.tr/ptc



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Günay Hüseynova
25.08.2023 09.24.32

Diş teknisyenliği ile ilgili tüm kitaplarla ilgileniyorum

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.