Dentiss Logo

Bu Dergi, Yardımcınız İçin...

Nitelikli ve donanımlı bir yardımcı personelin, muayenehanenizin işleyişine yapacağı katkıyı anlatmaya gerek yok. Yaptığı işi bir “meslek” olarak algılayan, herhangi bir “eleman” olmayıp bir “sağlık çalışanı” olduğunun bilincinde, dişhekimliği terminolojisini bilen ve ihtiyacı olan bilgi birikimine sahip yadımcılar... Vestiyer Yayın Grubu, bu noktadan hareketle bir “Yardımcı Personel Eğitim Seminerleri” dizisi başlattı. Şimdi bir adım daha atıyor ve hem bu eğitimin “sürekliliğini” sağlamak, hem de bu eğitime vakit/kaynak ayıramayan dişhekimlerine destek olmak amacıyla yepyeni bir derginin yayınına başlıyoruz: ASİSDENT
24.12.2008       14.27.04

Yardımcı personelinizin sürekli eğitimine Asisdent’le katkıda bulunun

 

Nitelikli ve donanımlı bir yardımcı personelin, muayenehanenizin işleyişine yapacağı katkıyı anlatmaya gerek yok. Yaptığı işi bir “meslek” olarak algılayan, herhangi bir “eleman” olmayıp bir “sağlık çalışanı” olduğunun bilincinde, dişhekimliği terminolojisini bilen ve ihtiyacı olan bilgi birikimine sahip yadımcılar...

 

Türkiye’de bir ilk

 

Vestiyer Yayın Grubu, bu noktadan hareketle bir “Yardımcı Personel Eğitim Seminerleri” dizisi başlattı ve bugüne kadar yüzlerce dişhekimi yardımcı personelini eğiterek sertifika verdi.

 

 

Şimdi bir adım daha atıyor ve hem bu eğitimin “sürekliliğini” sağlamak, hem de bu eğitime vakit/kaynak ayıramayan dişhekimlerine destek olmak amacıyla yepyeni bir derginin yayınına başlıyoruz: ASİSDENT

 

Daha nitelikli yardımcı personeller için

 

Türkiye’nin ilk ve henüz tek “Ağız-Diş Sağlığı Yardımcı Personel Dergisi” ASİSDENT’in ilk sayısı Mart’ta çıkıyor. Sektördeki nitelikli eleman açığını gidermeye yönelik tasarlanan dergi, dişhekimi yardımcı personelinin meslek hayatında en çok ihtiyaç duyduğu konuları içerecek.

 

Personeline eğitim için zaman ayıramayan dişhekimlerinin üzerinden önemli bir yükü alacak olan dergi, dişhekimi yardımcıları için bir “okul” niteliğinde olacak.

 

ASİSDENT, bir yandan muayenehanede ihtiyaç duyulan nitelikli personelin yetişmesine katkı sunarken, diğer yandan yardımcı personelinizin kendi işini gerçek bir meslek olarak algılamasını, dolayısıyla onun, işine saygı duyan, motive bir eleman haline gelmesini sağlayacak. 

 

Yayın Kurulu’nda kimler var?

 

Derginin editörlüğünü, bugüne kadar yüzlerce dişhekimi yardımcı personeline eğitim veren Dişhekimi Mustafa Bekerecioğlu yapıyor.

 

Yayın Kurulu’ni ise, dişhekimi yardımcılarının eğitimini gerçekten önemseyen, bu konuya gönül ve emek vermiş çok değerli bilimadamları oluşturuyor:

 Prof. Dr. İlter Uzel

 Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu

 Prof. Dr. Emel Derviş

 Prof. Dr. Muzaffer Ateş

 Prof. Dr. Kemal Ünsal

 Doç. Dr. Arzu Alkan

 Doç. Dr. İdil Dikbaş

 Dr. Koray Feran

 

ASİSDENT’in içeriği

 

Dergide; dişhekimliği çalışmalarında ve uygulamalarında güncel bilgiler ile uyulması gereken kurallar, dental asistanlara yönelik hazırlanmış bilimsel makaleler, muayenehane yönetiminde takım çalışanlarının görevleri, en son çıkan ürünlerin tanıtımı, konusunda uzman kişilerle röportajlar,Yardımcı Personeller ile röportajlar gibi konuların üzerinde duruluyor.

 

Erken abonelik avantajı

 

Yılda dört sayı olarak yayınlanacak ASİSDENT’in 1 yıllık abonelik fiyatı 60.00 YTL.  Fakat “Erken Kayıt Kampanyası” süresince %16 indirimli kayıt olmak mümkün. 

 

İndirimli 1 yıllık abonelik fiyatı sadece 50.00 YTL.

 

Bilgi almak ve abone olmak için lütfen arayın: 0212 274 9660

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.