Dentiss Logo

Birçok Farklı Ülkeden Diş Hekimi, VESTA İmplantoloji Eğitimi İçin İstanbul’daydı

VESTA’nın tümüyle İngilizce olan “Soft and Hard Tissue Management in Dental Implant Surgery” kursuna Makedonya, Irak, Romanya, Almanya, Suudi Arabistan, Ürdün ve Bulgaristan’dan katılan 35 diş hekimi, hem teorik, hem de kadavra uygulamalı iki günlük yorucu bir eğitimin ardından sertifikalarını aldılar.
06.06.2020       20.05.36

 

Uzun yıllardan bu yana Türk diş hekimleri için, Londra’dan Viyana’ya, Stuttgart’tan Bakü’ye, Los Angeles’tan Lefkoşa’ya, Las Vegas’tan Washington’a kadar dünyanın birçok noktasında eğitimler düzenleyen VESTA Akademi, yeni bir dönemi başlattı. Uluslararası alandaki faaliyetlerini İngiltere merkezli Knightsbridge Academy ile yoğunlaştıran VESTA, yabancı diş hekimlerine Türkiye’de eğitim vermeye başladı.

Dünya üzerinde edindiği tecrübe ve birikimi İstanbul’a taşıyan VESTA, tümüyle İngilizce olan ve yurt dışından gelen hekimlere yönelik eğitimler kapsamındaki son organizasyonunda Makedonya, Irak, Romanya, Almanya, Suudi Arabistan, Ürdün ve Bulgaristan’dan 35 diş hekimini ağırladı. 5-6 Ekim 2018 tarihlerinde “Soft and Hard Tissue Management in Dental Implant Surgery” başlığı altında gerçekleştirilen eğitimi Dr. Becen Demir, Dr. Zlatko Vrshkovski ve Prof. Dr. Çağrı Delilbaşı verdi.

VESTA Eğitim Koordinatörü Diş Hekimi Mustafa Bekerecioğlu’nin verdiği bilgiye göre, taze insan kadavraları üzerinde yapılan uygulamalı eğitim, Medipol Üniversitesi Anatomi Laboratuarında gerçekleştirildi. İki gün süren eğitimin ardından, katılımcı hekimler sertifikalarını aldılar.

Almanya merkezli Schütz Dental sponsorluğunda yapılan eğitimde, implant cerrahisinde yumuşak ve sert doku yönetimi etrafında birçok konu anlatıldı. Teorik olarak anlatılan bütün uygulamalar, önce eğitmenler, ardından da katılımcı hekimler tarafından taze insan kadavraları üzeride bizzat opere edildi.

VESTA’nın ulusal ve uluslararası kursları hakkında daha detaylı ve güncel bilgi için DrVesta.com adresi ziyaret edilebilir.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.