Dentiss Logo

BDO’dan Oral İmplantolojide Güncel Yaklaşımlar

Bursa Dişhekimleri Odası tarafından düzenlenen “Ulusal Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu”, 26-27 Mart tarihlerinde Crowne Plaza Bursa’da yapılacak.
21.03.2016       16.58.59
Temanın “Oral İmplantolojide Güncel Yaklaşımlar” olarak belirlendiği sempozyumda, Doç. Dr. Burak Çankaya, Doç. Dr. Erhan Çömlekoğlu, Prof. Dr. Korkud Demirel, Dr. Uğur Ergin, Prof. Dr. Bülent Katiboğlu, Dr. Uğur Meriç, Doç. Dr. Nejat Nizam, Dr. Mehmet Özer, konuşmacı olacak.

Bilimsel sunumların Crowne Plaza Bursa’da iki gün boyunca devam edeceği buluşmanın konu başlıkları ise şöyle: “Uygulama Sürecinde Adım Adım İmplant Görseli”, “Oral İmplantolojide Komplikasyonlar, Nedenleri ve Çözümleri”, “İmplantolojide Voltran’ı Oluşturmak”, “Cone Beam BT’nin Dental Uygulamaları, Son Yenilikler ve İmplantoloji”, “Pembe-Beyaz Estetik için Bireysel Dayanaklar: Ölçü Teknikleri ve Materyal Seçimi”, “İmplant Çevresi Pembe-Beyaz Estetik için Yumuşak Doku Şekillendirmeleri”

TDB tarafından kredilendirilmiş olan etkinliğe Bego, Neodent, Ultramed ve Voco sponsor oldu. Kayıt için Bursa Dişhekimleri Odası’na buradan ya da 0224 222 69 69 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Haber: Elif Taman (VYG)

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.