Dentiss Logo

Asistanlar Temel Eğitimde Bir Aradaydı

Asistanlara daha iyi donanım, daha fazla bilimsel bilgi ve uygulama becerisi kazandırmayı amaçlayan VESTA, 5-6 Ekim’de yeni bir eğitim daha gerçekleştirdi.
31.10.2013       17.54.07
Diş hekimliği pratiğinin vazgeçilmez ögelerden biri olan yardımcı personeller için VESTA – Vestiyer Akademi eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Asistanlara daha iyi donanım, daha fazla bilimsel bilgi ve uygulama becerisi kazandırmayı amaçlayan VESTA, 5-6 Ekim’de yeni bir eğitim daha gerçekleştirdi. Dt. Mustafa Bekerecioğlu tarafından verilen ‘Yardımcı Personel Temel Eğitim’i İstanbul Bakırköy’de organize edildi. Diş hekimi asistanlarının günlük uygulamalarında en çok kullandıkları unsurların ele alındığı seminerde 14 konu başlığı gündemdeydi.

İş anatomisinden kullanılan terimlere, hasta kayıtlarından alet, cihaz ve sarf malzemelerine; anestezi ve ilk yardımdan ofis yönetimine çeşitli konuların yer aldığı seminerde yardımcı personeller, bu eğitim sayesinde mesleki bilgilerine yenilerini ekleme ve farklı bakış açıları kazanma şansı yakalamış oldu.

Asistanlar, sunumların sonrasında Dt. Bekerecioğlu’nun uygulamalı bir şekilde anlattığı hekim-asistan senkronize çalışmasına katıldı. İki tam günlük eğitim seminerinin ardından Bekerecioğlu, katılımcılara seminerde anlatılan konular hakkında ölçme-değerlendirme sınavı yaparak personellere sertifikalarını dağıttı.

Elif Süt / Van

4 yıl boyunca dental asistan olarak çalıştığım halde bilmediğim bir çok şeyi öğrendim. Eğitim tek kelime ile harikaydı. Çok memnun bir şekilde ayrılıyorum. bundan sonra tüm eğitimleri takip edeceğim.

Kadriye Neder / İstanbul

Şahane bir eğitimdi. 12 yıllık dental asistanım. Öğrenmem gereken çok şey varmış bu eğitimde bunu anladım. Sayenizde çok güzel şeyler öğrendim. Dr. Mustafa Bekerecioğlu'na ve Vesta Akademi'ye çok teşekkür ederim.

Çisem Arman / Tekirdağ

Eğitimde tam anlamıyla herşey, herkes dört dörtlüktü. Mustafa hocamızın verdiği eğitim büyük bir profesyonellik ve harika anlatım diliyle muhteşemdi. Bu eğitimi aldığım ve bilmediğim birçok şeyi öğrenebildiğim için çok şanslıyım. Hepinize çok teşekkür ederim.

Eğitimin diğer fotoğrafları için:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.427176877386659.1073741837.333338183437196&type=3





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.