Dentiss Logo

Antalya ve İstanbul’da İmplantoloji Günleri

İmplatech İmplantoloji Günleri’nin bu yıl 12’ncisi organize edilen toplantısı İstanbul ve Antalya’da olmak üzere iki farklı ilde gerçekleştirildi.
25.12.2013       18.03.19
İmplatech İmplantoloji Günleri’nin bu yıl 12’ncisi organize edilen toplantısı İstanbul ve Antalya’da olmak üzere iki farklı ilde gerçekleştirildi. Eğitim seminerleri New York Üniversitesi'nden Prof. Dr. Marco Csonka, Doç. Dr. Tosun Tosun ve Dr. Gassan Yücel’in sunumları eşliğinde düzenlendi. Alveol kret genişletme ve inşa tekniklerinin yanı sıra ileri atrofilerde implant uygulanması konusu başta olmak üzere lazer destekli implantoloji ve oral implantolojide komplikasyonlar ve çözüm önerileri konuları sunumlarda ön plana çıktı.

İlk seminer 29 Kasım’da Antalya’da yapıldı. Civardaki Burdur, Afyon, Denizli, Aydın, Muğla illerinden de katılım olduğu gözlenen seminere 82 diş hekimi katıldı. Etkinlik kapsamında ikinci seminer ise 30 Kasım günü İstanbul’da düzenlendi. Toplantıya Konya, Antalya, Zonguldak gibi illerden toplamda 89 hekim katıldı.

İmplatech firması desteklerinden ötürü katılımcılara teşekkür ederken hekimler sunumlardan oldukça faydalandıklarını dile getirerek ayrıldı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.