Dentiss Logo

6. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu için Kayıtlar Açıldı

İDEX 2023 Fuarı, 6. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu ile uluslararası konuşmacıları, katılımcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Katılımın ücretsiz olduğu sempozyumda, sınırlı kontenjan nedeniyle kayıt zorunluluğu bulunuyor.
08.03.2023       15.36.06

Geçtiğimiz yıl rekor katılımla tamamlanan Uluslararası İstanbul Ağız- Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı (İDEX), 24 binin üzerinde yabancı katılımcı ile toplamda 76 bin 148 ziyaretçiyi İstanbul’da ağırladı. Üç binin üzerinde firmanın, ürünlerini sunduğu fuar, bu yıl 25-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ulusal ve uluslararası markaların boy gösterdiği fuar, yeni ürün ve teknolojilerle tanışmak isteyenler kadar, bilimsel gelişmeleri takip etmek isteyenler için hazırlanan sempozyum programıyla da dikkat çekiyor.

Sempozyum Ücretsiz, Kayıt Zorunlu

Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI), Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ve Vestiyer Yayın Grubu işbirliği ile düzenlenen “6. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu” fuar ile eş zamanlı olarak 25-28 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Alanında saygın Türk ve uluslararası konuşmacıların kürsüde olacağı etkinliğin programı, www.dtsempozyum.com sitesinde duyuruluyor.

Geçen yıl 4 binin üzerinde katılımcının kayıt olduğu sempozyumda, yerli ve yabancı 28 konuşmacı, güncel bilimsel gelişmeleri aktarmış, düzenlenen kurslar ile diş hekimleri uygulama yapma imkânı bulmuştu.

Yenilikler Bu Sahnede

Ulusal ve uluslararası konuşmacıların sahne alacağı 2023 sempozyumunda, endodontiden proteze, restorasyondan dijital diş hekimliğine, implanttan adeziv diş hekimliğine kadar tüm konularla ilgili yenilikler katılımcılarla paylaşılacak.

Sempozyum için konfirmasyonu tamamlanan konuşmacılar, Prof. Dr. Erhan Çömlekoğlu, Prof. Dr. Adam Nulty, Dr. Berkin Öztürk, Prof. Dr. Andrea Palermo, Prof. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu, Dr. Alp Abidin Ateşçi, Dr. Wyman Chan, Dt. Ahmet Uğur Keltek, Doç. Dr. Özgün Yusuf Özyılmaz, Dr. Recep Uzgur şeklinde sıralanıyor. Konfirmasyon beklenen isimler de netleştikçe siteye eklenecek.

Sempozyuma katılım ücretsiz olsa da kontenjan kısıtlı olduğu için kayıt zorunluluğu bulunuyor. Etkinlik için kayıtlar www.dtsempozyum.com sitesi üzerinden online olarak yapılabiliyor. Kaydınızı bu linkten gerçekleştirebilir, detaylı bilgi ve sorularınız için Vestiyer Yayın Grubu’nun 0212 481 02 20 numaralı telefonuna ulaşabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Alaettin Hayzaran
12.03.2023 12.25.35

Çok güzel bir organizasyon, destekliyorum ve devamını diliyorum.

Ali Adalı
11.03.2023 09.15.36

Güzel

Ali Adalı
11.03.2023 09.13.43

Güzel

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.