Dentiss Logo

5. Uluslararası Camlog Kongresi Valencia’da Gerçekleştirildi

5. Uluslararası Camlog Kongresi, "İmplant Diş Hekimliği’nin Gelişen Dünyası" sloganı ile 26-28 Haziran tarihleri arasında Valencia’daki bilim ve sanat şehri olarak adlandırılan Ciudad de las Artes y de las Ciencias’da gerçekleştirildi.
23.10.2014       15.13.05
Tüm dünyadan 1300 delege ve uluslararası üne sahip 66 konuşmacı olağanüstü mimarisi olan Palau de les Arts’da buluştu.

Beş seans olarak düzenlenen ve üst düzeyde yapılan programda 28 bilimsel sunum sunuldu. İzleyiciler kanıta dayalı uygulamaların pratik bir yaklaşımla anlatılmasından çok memnun kaldılar.

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Tedavi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yasemin Kulak Özkan ve Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden Doç. Dr. Erhan Çömlekoğlu da konuşmacı olarak yer aldığı kongrede, hastalara en iyi ve kalıcı tedavilerin nasıl yapılacağı teması tüm sunumların ortak noktasıydı.

Kongrede ayrıca "Komplikasyonlar-Onlardan neler öğrenebiliriz" ana temasıyla bir panel de yapıldı. Panel de Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden Prof. Dr. Kemal Ünsal da vardı.

Kongreden önce katılımcılar ayrıca ünlü konuşmacılardan bilimselliği kanıtlanmış cerrahi ve protetik teknikler ve tedavi çeşitleri ile ilgili teorik ve pratik workshoplara katılma fırsatı buldu.


“Una gran fiesta en familia”

Kongre katılımcıları akdeniz misafirperverliği ile otantik bir gala yemeğinde buluştular. Katılımcılar, İspanyol lezzetlerini tadıp, geleneksel sanatlar ve İspanyol müziği eşliğinde bir aile festivali olan "Una gran fiesta en familia" gecesinde eğlenceli bir akşam geçirdiler.

2 gün süren kongre sonucunda Uluslar arası Camlog Kongresi’nin implant dişhekimliğine önemli destekler sunduğu ve bundan sonraki dönemlerde de sunacağı izlenimlerini bıraktı.









Haber ve Fotoğraf:  https://www.camlogcongress.com/cms/front_content.php




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.