Dentiss Logo

40 Bin Yeni Sağlık Personeli Alınacak

8 Kasım’da gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanlığı’na 40 bin sağlıkçı ataması yapılacağını müjdeledi.
09.11.2021       12.53.11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 8 Kasım’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından basın açıklaması yaptı. Toplantıda sağlıktan dışişlerine, enerji ve adalete kadar birçok konunun ele alındığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikinci yılın sonuna yaklaşılan salgın dönemini de değerlendirdi. Sağlık hizmetlerinde herhangi bir krize asla izin vermediklerini söyleyen Erdoğan, “Vaka, hastaneye yatış, yoğun bakım ve vefat sayıları kontrol edebileceğimiz bir seviyededir, inşallah bunları daha da aşağıya çekeceğiz. Özellikle hastanelerde sunulan hizmetlerde elbette bazı aksaklıklar, gecikmeler yaşanabilmektedir, inşallah bunların önüne geçecek tedbirleri de en kısa sürede alacağız.” dedi.

REKLAM

“Belirli yaş grubunun üzerindeki herkesin, özellikle de ileri yaş grubundaki vatandaşlarımızın aşılarını olmaları veya tamamlamalarının salgının ağır sonuçlarının azaltılmasına katkıda bulunacağını tekrar hatırlatmak istiyorum.” sözleriyle salgın konusundaki tedbirlerin önemine değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu vesileyle Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni sağlık personeli alınacağının müjdesini de milletimizle paylaşmak istiyorum.” açıklaması yaptı.

“Şimdiden, Aramıza Hoş Geldiniz”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise 40 bin yeni sağlıkçının atanması hakkında, “Cumhurbaşkanımız açıklamayı yaptı. Yoğun bir hazırlık sürecinin ardından yeni sağlık çalışanı arkadaşlarımızın atama kararı alındı. 40.000 arkadaşımız, nitelikli eğitimleri ve sorumluluk duygularıyla halkımızın hizmetinde olacak. Şimdiden, aramıza hoş geldiniz diyorum.” ifadelerini kullandı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.