Dentiss Logo

4 Katlı Renk Sistemiyle Pama İSOSİT Diş

Alışılmış pama akrilik diş yerine Pama rdx ISOSİT diş, inorganik doldurucular kullanılarak geliştirilmiştir. Pamadan üretilen dişlerin sertliğine göre İSOSİT dişler, inorganik dolgu malzemelerinin kullanımı sayesinde önemli ölçüde artmıştır.
26.04.2013       17.52.21
Alışılmış pama akrilik diş yerine Pama rdx ISOSİT diş, inorganik doldurucular kullanılarak geliştirilmiştir. Pamadan üretilen dişlerin sertliğine göre İSOSİT dişler, inorganik dolgu malzemelerinin kullanımı sayesinde önemli ölçüde artmıştır. Zengin kalıp ve renk çeşitliliği Pama rdx dişi çok kullanışlı kılmakla birlikte her prostetik gerekliliğe uygun hale getirmektedir. Kırılma ve korozyona karşı direnci yüksektir. Pama rdx İSOSİT diş dört katlı renk sistemiyle çok iyi estetik sonuçlar vermektedir. 3 alt katmanıyla Pama prostetik malzeme metotlarla uyumludur. Çeşitli anatomik formlara sahip kalıplarla üretilir. Pama dişler her yüz tipi, yaş ve yapıyla kullanılabilir. Brinell sertlik derecesi 76 HB’dir. Ürün ISO 13485:2003 kalite yönetim sistemi altında üretilmektedir. Ayrıca CE 1015 kalite sertifikasına sahiptir ve BS2487’ye olanak vermektedir. Daha mukavemetli yapıdadır. Renk sabitliği ve abrazyon direnci vardır. Doğal parlaklık sağlar. Imicryl, Tel: 0332 355 35 50



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.