Dentiss Logo

3m Lava™ Ultimate: Yenadent D43 Makinası 3m Espe Tarafından Onayladı

Yenadent D43 makinesinin 3R-sistemli versiyonu, Alliance sistem altında olmak kaydıyla 3M ESPE tarafından 3M Lava™ Ultimate materyali için onaylandı. Sistemin daha fazla 3M dijital materyali için onaylanma çalışmaları devam ediyor.
03.06.2014       10.36.12
Alliance Sistem: Turkuaz Dental tarafından geliştirilen Alliance Sistem materyal ve CAM kalitesini garanti ederken dişhekimi, kendisine gelen protetik çalışmanın CAD/CAM ile yapıldığından ve gelen ürünün markasından emin olur. Aynı zamanda Alliance sistemde CAD/CAM ekipman ve sarfları bir takım ekonomik avantajlar ile son-kullanıcılara sunulur. Bu nedenle son-kullanıcılar sarf giderlerini Turkuaz Dental'den tedarik etmektedirler.

Yenadent D43 (3R-Sistemi ile):
Yenadent D43 makinesinin 5-eksenli versiyonunda 3R-aparatı opsiyonel olarak takılabilir. Bu sistem ile işlenmiş 3M Lava™ Ultimate bloklar 3M tarafından St. Paul'deki laboratuvar ortamında test edilmiş ve Türkiye marketi için onaylanmıştır.

3M Lava™ Ultimate:
3M'in devrimsel rezinnano-seramik ürünü geniş endikasyon yelpazesinde konforlu ve güvenli kullanım sahaları açmaktadır. Lava™ Ultimate restoratifi yüksek estetik, güç ve eşsiz fonksiyonellik sağlayan bir rezinnano-seramiktir:
Mükemmel dayanıklılık: 10-yıl garantilidir (Otorize sistemler ile) Kolay işlenme özelliği: 4-eksen, kuru şekilde işlenebilir Cam-seramiklere göre karşıt dentisyonda daha az aşınma Amortisör Etkisi: Çiğneme kuvvetlerinin abzorbe edilmesi nedeniyle daha az stres Ağız-içi ya da ağız-dışı kompozitler ile makyaj, ilave, tamir olanakları. Ekleme/çıkarma tekniklerinin kabul edilmesi nedeniyle daha iyi oklüzal uyum Son derece hızlıdır: Pişim gerektirmez.

Turkuaz Dental, Tel: 0232 464 06 66
www.turkuazdental.com








YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.