Dentiss Logo

3M Lava™ Ultimate: 3M'in devrimsel rezinnano-seramik ürünü

Geniş endikasyon yelpazesinde konforlu ve güvenli kullanım sahaları açmaktadır. Lava™ Ultimate restoratifi yüksek estetik, güç ve eşsiz fonksiyonellik sağlayan bir rezinnano-seramiktir. 10 yıl garantilidir.
08.06.2016       15.20.45

3M Lava™ Ultimate: 3M'in devrimsel rezinnano-seramik ürünü geniş endikasyon yelpazesinde konforlu ve güvenli kullanım sahaları açmaktadır. Lava™ Ultimate restoratifi yüksek estetik, güç ve eşsiz fonksiyonellik sağlayan bir rezinnano-seramiktir. 10 yıl garantilidir (Otorize sistemler ile). 4 eksen, kuru şekilde işlenebilir. Cam seramiklere göre karşıt dentisyonda daha az aşınma özelliği taşır.

Çiğneme kuvvetleri abzorbe edilir. Ağız-içi ya da ağız-dışı kompozitler ile makyaj, ilave, tamir olanakları vardır. Ekleme/çıkarma tekniklerinin kabul edilmesi sayesinde daha iyi oklüzal uyum sağlar. Son derece hızlıdır. Pişim gerektirmez. 

Turkuaz Dental, Tel: 0232 464 06 66


Önemli Not: “Dentiss.com PNV-Piyasada Neler Var” sayfalarında yayınlanan ürünlere ait bilgiler, üretici, ithalatçı veya dağıtıcı firmalar tarafından hazırlanmaktadır. Dentiss.com’da yayınlanması, Vestiyer Yayın Grubu’nun bu ürünü tavsiye veya refere ettiği anlamına gelmez.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.