Dentiss Logo

25’inci BaSS Kongresi, Saraybosna’da

Balkan Stomatoloji Derneği'nin (BaSS) 25’inci kongresi, 19-21 Mayıs 2022 tarihleri arasında, Bosna Hersek'in Saraybosna kentinde düzenlenecek.
16.03.2022       11.59.46

Diş hekimliğinde yeni bilgi ve bulguların paylaşılacağı Balkan Stomatoloji Derneği'nin (BaSS) 25’inci kongresi, katılımcılara iyi bilinenleri doğrulamak, yeni fikir ve deneyimleri araştırmak ve genişletmek, günlük teorik ve teknolojik gelişmeleri geliştirmek için fırsatlar sunacak. Kongre, 19-21 Mayıs 2022 tarihleri ​​arasında, Bosna Hersek'in Saraybosna kentinde diş hekimlerini bekliyor.

Bilimsel program kapsamında, Balkan ülkelerinden, diğer Avrupa ülkelerinden ve dünyadan çok sayıda davetli konuşmacı sunumlar yapacak. BaSS Kongresi’nin bu 25’inci buluşmasında, konuşmacıların yanı sıra konferanslar ve yuvarlak masa toplantıları, sözlü ve poster sunumlar ve uygulamalı kurslar da olacak.

REKLAM

Kongrenin organizatörleri, malzeme, araç ve gereç üreten ve satan dünyanın önde gelen dental markalarının yer alacağı büyük bir dental sergi de hazırlıyor.

BaSS Kongresi'ne ev sahipliği yapan Saraybosna, dünyanın her yerinden gelen katılımcılara, turistik ve sosyal program için de birçok fırsat sunuyor. Kongre, iklim ve yerel hava durumu tahminlerine göre harika bir konaklama deneyimi sağlayacak olan ilkbaharın sonlarında gerçekleşecek.

Kongreye özet göndermek, detaylı bilgi almak ve katılım koşullarını öğrenmek için e-bass.org internet sitesi ziyaret edilebilir.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.