Dentiss Logo

207 Asistan Sterilizasyon Eğitiminde Buluştu

Asu Dental, Adana’da dental asistanlar için sterilizasyon eğitim semineri düzenledi. 22 Haziran tarihinde düzenlenen eğitim Dt. Mustafa Bekerecioğlu, Dt. Nilgün Barut ve Dt. Yakup Andaç tarafından verildi.
24.06.2014       11.20.18
Adana ve çevre ilçelerinden dental asistanların katıldığı eğitim, Asu Dental ve Adana Dişhekimleri Odası’nın katkıları ile düzenlendi. Adana Hilton Otel’de 22 Haziran Pazar günü yapılan eğitim semineri, Dt. Mustafa Bekerecioğlu, Dt. Nilgün Barut ve Dt. Yakup Andaç tarafından verildi.

207 dental asistanın katıldığı seminerde Dt. Bekerecioğlu, “Çapraz Enfeksiyonda Dental Asistanın Kilit Rolü”, Dt. Barut, “Gerçekçi Dezenfektan Kullanımı” ve Dt. Andaç, “İmplant Cerrahisinde Sterilizasyon” konularında yaptıkları sunumları ile katılımcı asistanları bu konular hakkında detaylı olarak bilgilendirdiler.

Eğitime katılan asistanlara hem “Sterilizasyon Eğitimi” katılım sertifikası hem de Alman Alprosol Firması’nın “Dezenfeksiyon Eğitimi” sertifikası verilecek. Katılımcılar sertifikalarını Asu Dental’den alabilecekler.













YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.