Dentiss Logo

2017 Yılı 'Ağız Diş Sağlığı Muayene ve Tedavi' Ücretleri Belirlendi

2017 yılı itibari ile geçerli olacak “Ağız Diş Sağlığı Muayene ve Tedavi Ücret Tarifesi”, geçtiğimiz hafta yapılan Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu toplantısında kabul edilerek Bakanlığa gönderildi.
28.12.2016       15.06.37
Diş hekimlerinin 2017 yılı itibari ile uygulayacakları “Ağız Diş Sağlığı Muayene ve Tedavi Ücret Tarifesi”, Türk Dişhekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu’nun 21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirdiği toplantıda kabul edildi. Odalardan gelen önerilere göre belirlenen tarife Sağlık Bakanlığı’na gönderildi.

TDB’nin web sayfasında yayınlanan tarifede geçmiş yıllardan farklı bir düzenleme de görülüyor. Daha önceki yıllarda üç gruba ayrılan illere göre belirlenen tarife; 2017 yılı itibari ile ülke geneli için tek liste olarak uygulanacak.

Birliğin yayınladığı duyuruyu aşağıda okuyabilir, ”Ücret Tarifesi” kitapçığı için bu linki izleyebilirsiniz.

 

2017 YILI 
AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MUAYENE VE TEDAVİ ÜCRET TARİFESİ 
BELİRLENDİ
 
 
Değerli Meslektaşımız,

Dişhekimlerinin 2017 yılında uygulayacakları “Ağız Diş Sağlığı Muayene ve Tedavi Ücret Tarifesi” Odalarımızdan gelen görüş ve öneriler doğrultusunda belirlenerek Merkez Yönetim Kurulumuzun 21-22 Aralık 2016 tarihli toplantısında kabul edilmiş olup, Sağlık Bakanlığı'na gönderilmiştir.

Tarifenin uygulanacağı iller daha önceki yıllarda 3 gruba ayrılarak her bir grup için ayrı ayrı belirlenmekte iken; Tarifenin rehber niteliğini taşıması ve meslektaşlarımızın belirlenen ücretlerin altında  ya da  üstünde hizmet vermeleri mümkün bulunduğundan,  2017 yılından başlayarak ülke geneli için tek tarife uygulanmaya konulmuştur.

Birliğimiz tarafından bastırılan ”Ücret Tarifesi” kitapçığı web sitemizde yayınlanmış olup; TDB Dergisi (TDBD)'nin 157. sayısı ile birlikte dağıtılacaktır.

Türk Dişhekimleri Birliği





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.