Dentiss Logo

13. Dünya Endodonti Kongresi IFEA WEC, Şili’de

Uluslararası Endodonti Dernekleri Federasyonu (IFEA)’nın 13’üncü kongresi IFEA WEC, Şili'nin başkenti Santiago’da 9-12 Kasım 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. Dünya Endodonti Kongresi, dünyanın dört bir köşesinden gelecek uzmanları ağırlayacak.
28.04.2022       10.44.34

Dünya Endodonti Kongresi, 9-12 Kasım 2022 tarihleri ​​arasında Şili’nin başkenti Santiago’da düzenlenecek. Uluslararası Endodonti Dernekleri Federasyonu (IFEA)’nın 13’üncü buluşması IFEA WEC, endodonti alanında değerli konuşmacıları katılımcılar ile buluşturacak.

Japonya’dan Yoshitsugu Terauchi, Arjantin’den Dr. Carlos Garcia, Şili’den Dr. Gabriela Sanchez, Brezilya’dan Dr. Manoel Lima Machado kongre konuşmacılarından bazıları. Kongrede endodontide komplikasyonların tedavisinden rejeneratif endodonti prosedürlerine, mekanik ve kimyasal şekillendirmeden görüntülemeye pek çok başlık ele alınacak.

13. Dünya Endodonti Kongresi'nin 40 ülkeden 2000'den fazla katılımcıyı ağırlaması bekleniyor. Kongrenin ev sahibi Şili'nin başkenti Santiago, eşsiz bir coğrafyası ve turistik mekanlarıyla modern bir şehir. Santiago’da, konaklamalar eşsiz bir deneyime dönüşürken gastronomik açıdan da birçok lezzetle tanışmak mümkün olacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.