Dentiss Logo

100. Yıl Öykü Yarışması sonuçlandı

Türk Dişhekimleri Birliği , bilimsel dişhekimliğinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında dişhekimi ve dişhekimliği hizmetleriyle ilgili kavramları topluma ulaştırmak ve ağız-diş sağlığı bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla yıl boyunca çeşitli konularda yarışmalar düzenlemiştir. Bu etkinlikler kapsamında, dişhekimleri ve dişhekimliği fakültesi öğrencilerinin  katıldıkları "100.Yıl Öykü Yarışması"  sonuçlandı. Farklı bir alanda yeteneklerini ve çalışmalarını sergileme fırsatı bulan 48 dişhekimi, serbest konulu öyküleriyle yarıştılar. 
16.09.2008       11.54.18

Türk Dişhekimleri Birliği , bilimsel dişhekimliğinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında dişhekimi ve dişhekimliği hizmetleriyle ilgili kavramları topluma ulaştırmak ve ağız-diş sağlığı bilincinin oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla yıl boyunca çeşitli konularda yarışmalar düzenlemiştir.

 

Bu etkinlikler kapsamında, dişhekimleri ve dişhekimliği fakültesi öğrencilerinin  katıldıkları "100.Yıl Öykü Yarışması"  sonuçlandı. Farklı bir alanda yeteneklerini ve çalışmalarını sergileme fırsatı bulan 48 dişhekimi, serbest konulu öyküleriyle yarıştılar. 

 

Gülsüm Cengiz, Solmaz Kamuran, Kemal Özer, Tayfun Pirselimoğlu ve Süha Sertabipoğlu'ndan oluşan jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucu; E.Bihter Gürler "Günce" adlı öyküsüyle birinci, Mehmet Aydın "Kırmızı Tesadüf" adlı öyküsüyle ikinci ve Zerrin Işık Tüfekçi "Titiz ve Çapkın" adlı öyküsüyle üçüncü oldular. 

 

Dereceye girenlere ödülleri Kasım ayında yapılacak törenle verilecektir.

 

Meslektaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.