Dentiss Logo

%100 Yerli Line Plus İmplantları

Line Plus, diğer implantlardan farklı olarak giriş sırasında kemik kondensasyonuna olanak tanıyarak her kemik tipinde primer stabiliteyi destekleyerek iyileşme sürecini uyarıyor.
06.07.2021       14.39.25

Line Active A3 implant her klinik durumda güvenli mekanik fiksasyon ve yük dağılımı yapmak üzere tasarlanmış üç parçalı bir silindir implanttır. Kemikte olağan üstü primer stabilite sağlanmasına olanak tanırken, yoğun kortikal kemikte güvenli ve atravmatik giriş sağlar.

Line Active A3’ün kök formunda üç apeksli ‘’self taping‘’ ve kendinden çekerek giriş sağlayan yivli yapısı vardır.

İmplant giriş sırasında kemik kondensasyonuna olanak tanıyarak her kemik tipinde primer stabiliteyi destekler ve iyileşme sürecini uyarır. İmplantın yuvarlatılmış alt kenarı implantta sinirlerin üzerinde pozisyon verilmesini, daha güvenli ve kapalı sinüs lift cerrahi işlemlerini, daha kolay ve atravmatik hale getirir. Sinüs membranı ve sinir perforasyonunu önlemek için yuvarlatılmış alt uca sahiptir.

Kortikal genişletici kullanımı ve önceden diş açma özellikle kortikal kemikte aşırı ısınma veya etraf kemikte çok fazla stres yaratma riski varsa gereklidir. Vida dişlerinin alt kısımları daha horizontal tasarlanmıştır. Bu tasarımdan dolayı aksiyel kuvvetler alveollar kemiğe daha vertikal olarak iletilmektedir. Lineplus implantları özel tasarımlı yapıları sayesinde tek çevirmede iki tur ilerleme sağlar.

3.2, 3.7, 4.2, 4.7, 5.2, 5.7, 6.5 mm çapları ve 4, 5, 6, 8, 10, 11.5, 13, 16 mm boyları bulunmaktadır.

Çizgi Tıp: www.cizgitip.com

 

REKLAM


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.