Dentiss Logo

1. Uluslararası Neo Avrasya Sempozyumu Başarıyla Tamamlandı

1. Uluslararası Neo Avrasya Sempozyum’u, 13-15 Haziran tarihleri arasında İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde 400 yerli ve yabancı hekimin katılımı ile gerçekleşti.
03.07.2014       10.31.17

Sempozyum, Cuma akşamı müzik eşliğinde gerçekleşen keyifli bir gala yemeği ile açıldı. Açılış konuşmasını Neobiotech Co. Ltd’nin başkan ve CEO’su Prof. Dr. Young-Ku Heo yaptı. Ardından farklı ülkelerden gelen diğer konuşmacılar da sırayla söz aldılar.

Eğitimlerin ilk gününde Dr. Maurice Albert Salama (A.B.D.), Dr. Young-Ku Heo (G. Kore) ve Dr. Ahmet Utku Ozan (Türkiye) konuştu. Rekonstrüktif Sert ve Yumuşak Doku Cerrahisinde Sinerji, Any Time Loading (Her Zaman Yükleme), Inovatif Sinüs Elevasyonu, ve 2014 Tedavi Planlaması ve Ötesi konuları anlatıldı.

Sempozyumun son günü ise iki ayrı salonda Dr. Ismael Soriano, Prof. Dr. Hakan Özyuvacı, Dr. Bassam F. Rabie ve Dr. Ahmet Utku Ozan, Anında Yükleme ve Çekim Sonrası İmplantlarda Yükleme, Sinus Lifting ve Grefleme, Sert ve Yumuşak Doku Augmentasyonunda İleri Teknikler ve GBR Tekniğinde Yeni Trend konularını anlattılar. Katılımcı hekimlerimizin konuşmacılara yönlendirdiği sorularla sempozyum oldukça ilgi çekici ve interakftif bir şekilde devam etti. Hekimler eğitimler esnasında aldığı teorik bilgilerini, “Hands-On” için özel olarak hazırlanmış alanlarda modeller üzerinde uygulama yaparak pekiştirme imkânı buldular.

Sempozyum kapanışında tüm katılımcı hekimlere hediyeler dağıtıldı. Ayrıca düzenlenen çekiliş etkinliğinde hekimlerimiz çeşitli hediyelerin sahibi oldular. Bunlar arasında Eylül ve Ekim aylarında Las Vegas (A.B.D.) ve Seul (G. Kore)’de gerçekleşecek ve devam niteliğinde olan Uluslararası NeoSempozyum eğitimlerine uçuş biletleri de dâhildi. Kazanan hekimler, hediyelerini Dr. Maurice A. Salama’nın elinden aldılar. Üçüncü günün sonunda sempozyumumuz başarılı bir şekilde tamamlandı.








Haber&Fotoğraf: Maximum Dental





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.