Dentiss Logo

1. Uluslararası Dijital Diş Hekimliği Sempozyumu Ekim’de

Henry Schein ve Quintessence Yayıncılık tarafından düzenlenecek olan 1. Uluslararası Dijital Diş Hekimliği Sempozyumu, 23-25 ​​Ekim tarihlerinde Orlando’da yapılacak.
08.08.2014       11.34.26
Diş hekimleri ve diş teknisyenleri için çeşitli eğitimlerin de bulunacağı sempozyumun ana teması “Klinik Verimliliğini Arttıran Teknolojiler” olarak belirlendi. Konuşmaların odak noktası tedavi planlamasında klinik ve estetik sonuçlarda dijital teknolojilerin önemi olacak.

CAD / CAM sistemi, CAD / CAM materyalleri, dijital diş hekimliği estetiği, klinikler ve laboratuvarlar arasındaki dijital iş akışları ve işbirliği gibi konuların konuşulacağı sempozyumda katılımcılar dinlemek istedikleri konuyu seçebilecekler.

Marcus Abboud, Markus Blatz, Lawrence Brecht, Marcelo Calamita, Lyndon Cooper, Lee Culp, Vincent Fehmer, German Gallucci, Petra Guess, Galip Gürel, Paulo Kano, Carlo Marinello, Walter Renne, Irena Sailer, Nelson Silva, Eric Van Dooren, Peter Wöhrle’nin konuşmacı olduğu sunumlarda katılımcılar, 17 CE’ye kadar kredi kazanabilecekler.

Daha fazla bilgi için: http://www.quintpub.com/dd/







Kaynak: Henry Schein Dental




YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.