Dentiss Logo

İnci Dental, Ürün Gamını Genişletmeye Hazırlanıyor

Dental sektörde yerli üretim ürünleri ile diş hekimlerine hizmet sunan İnci Dental, pandemi döneminde yaptığı hediye kampanyaları ve kimi ürün gruplarında birkaç senedir değiştirmediği fiyatlarıyla diş hekimlerinin yanında… Şirketin Genel Müdür Yardımcısı ve Dış Ticaret Müdürü Haki Demir, yakın zamanda diş hekimlerine yeni ürünler sunacaklarını müjdeledi.
02.03.2022       16.50.55

İnci Dental olarak, ürün gamınızdan bahseder misiniz?

Dental amalgam diş dolgu malzemesi ile başlayan üretim serüvenimiz, birçok ürün ekleyerek restoratif ve endodonti malzemelerinin üretimi ile devam ediyor. Özellikle son dönemde EndoArt kanal eğeleri ile iyi bir performans gösterdik. Aynı zamanda RubyDent markası ile satışını gerçekleştirmiş olduğumuz restoratif ürün grubumuz, kompozit, bonding, etching jel, liner, polisaj diski, artikülasyon kağıdı gibi hekimlerimizden olumlu görüşler aldığımız birçok ürünü barındırıyor.

Yerli üretim yapan bir şirketsiniz. Üretim kapasiteniz ve ekibiniz hakkında neler söylemek istersiniz?

İnci Dental olarak kurulduğumuz günden itibaren birçok diş hekimliği malzemesinin üretimi için AR&GE yapan bir firmayız. Yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu, ülkemizde birçok dental ürünün ilk ve bazı ürünlerin tek üreticisi konumundayız. 3000 m2’lik kapalı alanı bulunan fabrikamızda üretim kapasitemizi sürekli artırma çabalarımız devam etmektedir. Ürettiğimiz ürünleri 5 kıta ve 50’den fazla ülkeye ihraç etmekteyiz. Bu alanda ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz. Üretim ve satış ekibimiz ile hekimlerimize en iyi kalitede ürün ve hizmeti sağlamayı amaçlıyoruz.

“Dövizdeki Hareketliliği Hekimlerimize Yansıtmamaya Çalışıyoruz”

Döviz kurundaki yükseliş çalışmalarınıza nasıl yansıyor? Kendi şirketiniz ve genel olarak sektöre dair gözleminiz nelerdir?

Döviz kurundaki yükseliş tabi ki maliyetlerimizi etkiliyor. Sektörümüzde de birçok firma ithalatçı konumunda olduğu için döviz kurundaki hareketlilikten fazlasıyla etkileniyorlar. İnci Dental olarak döviz kurundaki bu hareketliliği elimizden geldiğince hekimlerimize yansıtmamaya çalışıyoruz. Özellikle EndoArt kanal eğelerine 3 yıldır herhangi bir fiyat artışı uygulamadık. Ayrıca ihracatçı firma olduğumuz için bu hareketlilikten minimum seviyede etkileniyoruz. Bu bağlamda umarım yerli üretimin önemini sektörümüze de gösterebilmişizdir.

100 Paket EndoArt Kanal Eğesi’ne, EndoArt Endomotor Hediye!

Üreticiler, kampanyalar ile diş hekimlerine destek sunmaya çalışıyor. Sizin hekimlere duyurmak istediğiniz kampanyalarınız var mı?

Amacımız iyi kalitede olan üretimlerimizi, hekimlerimize en uygun şekilde ulaştırmak. Belli dönemlerde sadece diş hekimlerimiz için açılmış olan e-ticaret sitemiz www.incidenal.com aracılığı ile hekimlerimize her dönem özel kampanyalar yapmaktayız. Ayrıca uzun zamandır devam ettirmekte olduğumuz 100 paket EndoArt Kanal Eğesi alımında 1 adet EndoArt Endomotor hediye kampanyamızı 2022 yılında da devam ettireceğiz. Bunun yanı sıra belirli sayıda EndoArt kanal eğeleri alımında bazı endodontik cihazları da hediye ettiğimiz kampanyalarımız devam ediyor. Endodontik cihaz hediyeli kampanyamıza ciddi sayıda talep alıyoruz.

Önümüzdeki günlerde katılacağınız fuar, etkinlik vs. var mı?

Hekimlerimiz ile buluşabileceğimiz her etkinlik bizim için çok önemli. Maalesef pandemi günlerinde birçok fuar ve etkinlikten uzak kaldık. Ülkemizde de birçok fuar ertelendi veya iptal edildi. Yakın zamanda Almanya’da düzenlenen IDS Cologne Fuarı’na katılarak ülkemizi temsil ettik. Genelin aksine, bizim için çok başarılı bir fuar oldu. Özellikle Avrupa’da bulunan distribütör sayımızı artırarak Fransa, Almanya, İtalya, Amerika gibi ülkelerle de ihracat bağlantıları yaptık. 2022 yılında ilk olarak ülkemizi Dubai’de düzenlenecek olan AEEDC Fuarı’nda temsil edeceğiz. Daha sonra Mayıs ayında ise pandemi sebebi ile uzun süredir ertelenmiş olan IDEX İstanbul Fuarı’na ve Türk Endodonti Derneği Bilimsel Kongresi’ne katılım yapmayı planlıyoruz.

2022 için hedefleriniz nelerdir?

2022 yılı için AR&GE çalışmaları devam eden yeni ürünlerimizi tamamlayıp hekimlerimize sunmak, ürün gamımızı artırarak hem ülkemizdeki hem de yurt dışındaki hekimlere kaliteli ürünler sunmak hedeflerimiz arasındadır. Ayrıca yeni ihracat adresleri geliştirerek Amerika ve Uzakdoğu pazarlarında ülkemizi temsil etmek en büyük hedefimizdir.

Ürün gamımızı genişleterek hekimlerimizi, İnci Dental ürünleri ile daha çok buluşturmak istiyoruz. Yakın zamanda bu konu ile ilgili güzel haberler vereceğiz. Hedefimiz hekimlerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek güvenilir bir iş ortağı olmak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.