Dentiss Logo

IDEX 2024’e Dair Merak Edilenler TODAY’de…

IDEX 2024 Fuarı, 8-11 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Fuara özel kampanyalar, yerli ve yabancı markalardaki yenilikler, kurslar ve sempozyum programı ile IDEX’e dair merak edilen tüm bilgiler, fuar gazetesi TODAY’de…
29.02.2024       16.52.08

Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) tarafından düzenlenen IDEX Fuarı, 2023 yılında 500’ü aşkın katılımcı firma, 4 binin üzerinde markanın ürünlerini ziyaretçiler ile buluşturdu. Dünyanın en büyük ikinci dental fuarı IDEX, bu yıl çok daha büyük bir alanda çok daha geniş bir katılımla misafirlerini karşılayacak.

Bu büyük organizasyonda, fuar ziyaretçileri aradıklarını TODAY Gazetesi’nde buluyor. Hangi firma hangi salonda, firmaların fuarda sunacağı ürünler ve kampanyalarına dair detaylar, yeni yatırımlar ve markalardaki gelişmeler fuar gazetesinde yer alıyor.

Kurslar ve Bilimsel Sunumlar

IDEX 2024 Fuarı ile eş zamanlı olarak 4 gün boyunca 7. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu gerçekleşecek. Sempozyum, 2016 yılından beri IDEX katılımcılarının ücretsiz yararlanabildiği bilimsel bir buluşma. Sempozyum için kayıtlar www.dtsempozyum.com sitesinden yapılıyor. Bilimsel program da saat saat bu siteden görülebilmekte. Ancak program elimin altında olsun derseniz, fuar girişinde Today Gazetesi’ni almanızda yarar var.

Fuara ve Sempozyuma Geç Kalmayın

Her yıl fuara katılanlar için küçük bir hatırlatma faydalı olur. Önceki yıllarda perşembeden pazar gününe kadar düzenlenen IDEX, bu sene 8 Mayıs çarşamba başlayıp, 11 Mayıs cumartesi gününe kadar 4 gün devam edecek. Etkinlikleri kaçırmamak için ajandanızı bu şekilde düzenleyebilirsiniz.

TODAY Gazetesi’nde Yerinizi Ayırtın

Dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International’ın (DTI) Türkiye temsilcisi Vestiyer Yayın Grubu tarafından hazırlanan TODAY Gazetesi, IDEX 2024 Fuarı’nda 3 bin adet ücretsiz dağıtılacak. Gazete, önceki yıllarda da olduğu gibi vyg.com.tr adresindeki VYG Dijital Kütüphaneye eklenerek, 28 binin üzerinde üye tarafından ücretsiz görüntülenebilecek.

TODAY Gazetesi reklam rezervasyonları için Vestiyer Yayın Grubu’na ulaşılabilir.

Tel : 0212 481 02 20

Cep: 0552 286 96 60


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.