Dentiss Logo

Yeni Legacy 4

Legacy 4 İmplant, Legacy 2 implant gövdesiyle abutment ve transfer parçası olarak kullanılan iki parçalı Fixture-Mount kombinasyonudur. 30 yıllık birikimin eseridir.
17.09.2013       15.13.24
Anodlanmış üst bölge transfer parçası olarak dizayn edilmiş metal-metal bağlantısı ile abutmenta sürgülü bağlantı sağlanmıştır. Bunun yanı sıra Legacy 4 Fixture Mount özellikleri arasında konkavite transgingival çıkış profiliyle diş eti şekillenmesine yardımcı olacak şekilde dizayn edilmiştir.

Çift sarmal yizler implantın sokete daha hızlı yerleştirilmesine, boyna yakın bölgede bulunan üçlü yiz dizaynı ise yiv-kemik tutunumunun arttırılmasına ve boyun bölgesindeki stresin azaltılmasına yardımcı olmak için yapılmıştır. Güvenli-Torq  özelliği implant arayüzünün zarar görmesini engellemektedir. İki farklı yüzey opsiyonu vardır: Hidroksilapatit ile pürüzlendirilmiş ve hidroksilapatit kaplanmış yüzey. Her şey tek pakette: implant gövde, fiksture-mount, kapama vidası ve iyileşme başlığı içermektedir. Üçlü mikro yiv, aşamalı derinleşen yivler ve apeksten yükselen üç derin oluk gibi özellikler sahip implant; 30 yıllık birikimin eseridir. Implant Direct, Tel: 0 312 466 06 10


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.