Dentiss Logo

Yardımcı Personel Temel Eğitimi

Eğitimde, yardımcı personelin (YP) rolü, diş hekimi muayenehanesinin işlevi, dişin anatomisi, diş hekimliğinde tedavi dalları, dişlerle ilgili kullanılan terimler, hasta kayıtları, kullanılan temel alet, cihaz ve sarf malzemeleri, hekim-yardım personel senkronize çalışması, anestezi, ilkyardım, ofis yönetimi gibi konular üzerinde duruluyor.
27.01.2018       13.10.12
Tarih&Yer:

İstanbul

Eğitmen:
Dt. Mustafa Bekerecioğlu

Kontenjan:
15 Kişi

VESTA | Vestiyer Akademi tarafından organize edilen ve büyük ilgi gören Diş Hekimi Yardımcı Personel Temel Eğitim Seminerleri hız kesmeden devam ediyor.

İlk Eğitim 2007 Yılında Gerçekleştirildi
Diş hekimi yardımcılığının henüz meslek olarak bile algılanmadığı bir dönemde, VESTA’nın desteğiyle ve Dt. Mustafa Bekerecioğlu’nun öncülüğünde başlatılan eğitimler, bugüne kadar onlarca kez gerçekleştirildi.

Gerek diş hekimlerinden gerekse diş hekimi yardımcılarından büyük beğeni toplayan eğitimlere yüzlerce diş hekimi yardımcısı katıldı.

Diş hekimliği kliniğinin ayrılmaz bir parçası olan hekim yardımcılarının bilgi, birikim ve meslek bilinci açısından daha üst seviyelere taşınması amacıyla yine altı kez ulusal sempozyum düzenlendi.  VESTA tarafından düzenlenen ve desteklenen “Ağız Diş Sağlığı Yardımcı Personel Sempozyumu”nun başkanlığını da yine Dt. Mustafa Bekerecioğlu yürütmektedir.

VESTA tarafından düzenlenen “Temel Eğitim”e katılan diş hekimi yardımcıları, Sempozyum’a sembolik bir ücret karşılığında katılabilmektedir.

Dolu Dolu İki Gün

İki gün süren eğitimde, diş hekimi yardımcıları, bir yandan ömür boyu ihtiyaç duyacakları bilgileri edinirken diğer yandan da ne kadar önemli bir mesleğin sahibi olduklarını fark ediyor.



Diş hekimlerinin en önemli destekçisi olan diş hekimi yardımcıları, eğlenceli ve rahat bir ortamda, hem bilgi hem de özgüven kazanıyor.

Eğitimlerle ilgili daha fazla fotoğraf görmek için aşağıdaki linkleri izleyerek Facebook sayfalarımıza göz atabilirsiniz:
Temel Eğitim 2015
Temel Eğitim 2014-I
Temel Eğitim 2014-II
Temel Eğitim 2013

Eğitim Fiyatı

450 TL olarak belirlenen eğitim fiyatına 14 bölümden oluşan iki günlük Yardımcı Personel Temel Eğitimi, eğitim dokümanları, öğle yemekleri, çay-kahve ikramları ve sertifika dahil.

Kredi Kartına Taksit

Eğitim ücretini World ve Bonus kredi kartlarıyla vade farksız 3 taksitte; diğer kredi kartlarıyla 2 taksitte ödemek mümkün.

Bilgi & Kayıt

Daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için 0212 481 02 20 veya 0555 975 55 43 no'lu telefondan Elif Taman ile görüşebilirsiniz.
 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

şener ergüder
19.01.2022 13.13.23

asistan eğitim kursunuz ne zaman başlıyor daha öncede bir asistanım sizde eğitim almıştı.çok memnunum.yani yardımcım için bilgi istiyorum..teşekkürler

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.