Dentiss Logo

Uygulamalı Endodonti Konuşmaları

Dişhekimliği biliminin son yıllarda yükselen değeri olarak gösterilen endodonti de bu yılki DDBK VI’da yapılan kurs konularından biri oldu. Endodontide tanı ve tedavi planlaması, tanıya ilişkin sorunlar, kanal şekillendirmesi ve doldurması sırasında karşılaşılan sorunlar ile endodontik tedavi sonrasındaki sorunların işlendiği Uygulamalı Endodonti Konuşmaları Semineri, 27 Ekim Cumartesi günü yapıldı. 
16.11.2007       13.58.25

Dişhekimliği biliminin son yıllarda yükselen değeri olarak gösterilen endodonti de bu yılki DDBK VI’da yapılan kurs konularından biri oldu. Endodontide tanı ve tedavi planlaması, tanıya ilişkin sorunlar, kanal şekillendirmesi ve doldurması sırasında karşılaşılan sorunlar ile endodontik tedavi sonrasındaki sorunların işlendiği Uygulamalı Endodonti Konuşmaları Semineri, 27 Ekim Cumartesi günü yapıldı. Bir gün süren ve Güney Dental’in destek verdiği eğitimi İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu verdi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.