Dentiss Logo

Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı, Başarılı Bir Başlangıç Oldu

1. TOS+H EXPO – Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı, 5 - 7 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da düzenlendi. Fuar, 3540 ziyaretçi ve 90 katılımcısıyla son derece olumlu sonuçlara ulaştı. Türkiye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından eşzamanlı olarak düzenlenen VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı'yla birlikte, kişisel koruma ve işyerinde sağlık ve güvenlik konuları için kapsamlı bir pazar ve iletişim platformu yaratılmış oldu.
02.06.2014       16.18.49
Messe Düsseldorf Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Werner Matthias Dornscheidt, fuarın sonuçlarını değerlendirirken şunları söyledi: “Katılımcıların ve ziyaretçilerin mükemmel katılım oranları, Türkiye'de iş güvenliğine ve kişisel koruyucu ekipmanlara ilginin artmakta olduğunun açık bir işaretidir. TOS+H EXPO'yla birlikte, biz ve ortaklarımız yeni ve son derece ilginç bir müstakbel pazara başarılı bir giriş yapmış olduk. Hiç şüphesiz bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.”

TOS+H EXPO'da uvex, Honeywell, 3M, Werksitz, Bata, Mapa, Innotech ve Ansell Healthcare Europe gibi üst düzey uluslararası firmaların yanı sıra, Kaya Grubu, Yakupoğlu ve İşmont gibi Türk firmaları da kişisel koruyucu ürünlerini sergilediler. Fuar, Türkiye İş Güvenliği İş Adamları Derneği TİGİAD'dan da çok değerli bir destek aldı. Fuarda derneğin birçok üyesi katılımcı olarak yer aldı.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı'nın bu yılki teması, “İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi”ydi. Sektörün önemli oyuncularının katıldığı seminer ve konuşmalarda yasal reformlar, önleyici trendler ve iş sağlığı ve güvenliği yönetimindeki inovasyonlar sunuldu ve tartışıldı.

Türkiye ile A+A arasındaki işbirliği temel alınarak, hem Almanya ile Türkiye arasında bir iş güvenliği diyaloğu, hem de Türkiye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'yla sürekli bir işbirliği kuruldu. TOS+H EXPO ve VII. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı'yla, yerel fuar organizatörü Tezulaş Fuar ve A+A'nın organizatörü Messe Düsseldorf'un yakın işbirliği çerçevesinde, geniş kapsamlı bir pazar ve bilgi platformu yaratıldı. Her iki etkinlik de, genel olarak daha yüksek bir işyeri kalitesi düzeyini destekleme ve bunu firmaların rakipleri arasındaki durumu açısından bir başarı faktörü olarak belirleme hedefiyle, iş güvenliği konusunda tek tip standartların uygulamaya sokulması sürecinin devam etmesi için önemli birer itici güç sağlamaktadır.

TOS+H EXPO için yapılan yorumlardan bazıları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez:
“Türkiye, A+A 2013'ün Partner ülkesiydi. Bu nedenle, A+A'yı ziyaret etmiş ve bu fuardan çok etkilenmiştim. İstanbul'da A+A’dan kaynaklanan TOS+H EXPO'nun düzenleniyor olmasından dolayı çok mutluyum."

İşmont Tekstil Üretim ve Pazarlama A.Ş. İthalat-İhracat Müdürü Vedat Erdoğan:
“TOS+H EXPO'daki organizasyon ve hizmetten son derece memnunuz. Ekip çok yardımcı oldu ve işbirliği çok iyi işledi. Gelecekte bu fuara yeniden katılmayı planlıyoruz. TOS+H EXPO yeni müşterilerle irtibat kurmak ve anlaşmalar yapmak konusunda büyük bir destek sağladı. Düzenleyenleri kutluyor ve onlara gelecek yıllarda yeni başarılar diliyoruz."

3M Türkiye Pazarlama Müdürü Cemal Öztürk:
"Sektörde, TOS+H EXPO gibi profesyonel bir yaklaşımla düzenlenmiş fuarlara çok ihtiyaç var. Bu nedenle, TOS+H EXPO daha da geliştirilmeli ve düzenli olarak geçekleştirilmeli. Fuar, konferansın ikinci gününde başlar ve dört gün sürerse çok memnun oluruz."

Werksitz GmbH Satış Müdürü Stefan Milewski:
“Türkiye'de ergonomi konusundaki farkındalık inanılmaz bir hızda artıyor. TOS+H EXPO ürünlerimiz için ideal bir platform sunuyor. Fuarda her iki konuşmamızdan biri bir fiyat teklifi talebiyle sonuçlandı.”

Bornack GmbH & Co KG'nin Sahibi, IVPS Yönetim Kurulu Üyesi ve A+A Katılımcı Danışma Komitesi Başkanı Klaus Bornack: “İstanbul'da düzenlenen TOS+H EXPO, Türkiye'deki büyüyen iş güvenliği pazarında başarılı bir fuar konsepti konumlamak konusunda ilk girişim oldu ve hemen başarıya ulaştı. Profesyonel bir fuarcılık çerçevesi, mükemmel fuar görüşmeleri yapmamızı kolaylaştırdı. Ziyaretçilerin hem sayısı, hem de ilgi düzeyleri bizi şaşırttı ve memnun etti."








YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.