Dentiss Logo

Türk Dişhekimliği Dergisi

Bilimsel çalışmalara odaklı dergi Akademisyenlerin bilimsel çalışmalarını yayınlayan Türk Dişhekimliği Dergisi, vaka sunumları, araştırmalar ve derlemelerle zenginleştirilmiştir. Ülkemizdeki dişhekimliği fakültelerinin birçoğundan seçkin bilimadamlarının oluşturduğu bir “Yayın Danışma Kurulu” vardır. Derginin editörlüğünü 1995 yılından bu yana, İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. A.Bülent Katiboğlu yürütmektedir.
19.11.2007       17.02.58

Bilimsel çalışmalara odaklı dergi


Akademisyenlerin bilimsel çalışmalarını yayınlayan Türk Dişhekimliği Dergisi, vaka sunumları, araştırmalar ve derlemelerle zenginleştirilmiştir. Ülkemizdeki dişhekimliği fakültelerinin birçoğundan seçkin bilimadamlarının oluşturduğu bir “Yayın Danışma Kurulu” vardır.


Derginin editörlüğünü 1995 yılından bu yana, İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ağız Diş-Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. A.Bülent Katiboğlu yürütmektedir.


Türk Dişhekimliği Dergisi, hakemli bir dergi olması sebebiyle, makaleleri ”tarafsız hakem değerlendirmesi” yöntemiyle yayına kabul edilmektedir. Akademik kariyer yapan öğretim üyeleri, burada yayınlanan makalelerini “bilimsel yayın” statüsünde, akademik kurula sunabilmektedirler.


Hakem değerlendirmesi yöntemi, yayınlanmak üzere başvuran her makalenin 3 tarafsız hakeme gönderilmesi ve en az 2’sinden olur aldığı takdirde yayına kabul edilmesi esasına dayanır. Bu değerlendirmeler esnasında,-hakemler yazarların, yazar da hakemlerin kimliğini bilmemektedir.


Yayıncı

Vestiyer Yayın Grubu

+90 212 274 96 60


Editör

Prof. Dr. A.Bülent Katiboğlu


Yayın Periyodu

Üç ayda bir

 


TEKNİK ÖZELLİKLER

Ebad: 210 X 297 mm (A4)

İç Sayfa Kağıdı: 115 g/m2 kuşe kağıt

Kapak Kağıdı: 170 g/m2 kuşe kağıt

Baskı: 4 + 4 Renkli Ofset

Sayfa Adedi: 64-80


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.