Dentiss Logo

Sertifikanızı Almadan İmplant Yaptırmayın

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dentaydın Diş Hastanesi Tıbbi Direktörü implant markası konusunda hastaların kandırılabildiğini, birinci kalite implant markası kullanıldığı söylenerek Çin malı implantlar yapılabildiğini bu nedenle implant yaptırılırken muhakkak sertifika alınması gerektiğini ifade etti.
13.02.2014       11.03.15
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dentaydın Diş Hastanesi Tıbbi Direktörü Dt. Nergis Karagöz, insanların implant kaliteleri konusunda yanlış bilgilendirilebildiğini, implant yaptırdıktan sonra üst yapısı için farklı bir hekime gittikleri zaman implant markasının belirtilenden farklı bir marka olduğunun ortaya çıktığını, bu durumda kişilerin tedavilerine devam edilmesinin zorlaştığını ifade etti.

“Hastalara 1. Sınıf kalite implant yapıldığını söyleyerek Çin malı kullanılabiliyor, üniversite hastanesi olduğumuz için bu tür vakalarla sıklıkla karşılaşıyoruz. Hastalar implantlarını başka yerde yaptırıp üst yapısı için hastanemizi seçtiklerinde ağız içerisindeki implant markasının kendisine belirtilen implant markasından başka bir marka olduğu durumlar yaşanabiliyor. Bu nedenle kişiler implant yaptırırken muhakkak sertifikalarını istemeliler” diyen Dt. Nergis Karagöz, bireylerin implant yaptırırken araştırarak ve bu konu hakkında bilgi sahibi olarak operasyona başlamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Akademisyen hekim kadrosuna sahip İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dentaydın Diş Hastanesi’nde implant operasyonu öncesi hastalara tedavileri ile ilgili her türlü bilgilendirme yapıldığını ve işlem sonrasında da uygulanan implant sertifikalarının teslim edildiğini ifade eden Tıbbi Direktör Dt. Nergis Karagöz Dentaydın Diş Hastanesi’nin araştırmacılığı ve bilimselliğini ön planda tutarak hasta memnuniyetine ve hekim hasta arasındaki güven ilişkisinin oluşmasına son derece önem verdiklerinin altını çizdi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.