Dentiss Logo

Sahte Dişçi Hastanelik Etti

Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nden dişlerindeki çürükleri yaptırmak için Osmaniye’nin Kadirli İlçesi’ne giden 76 yaşındaki Durdu Mehmet Bucak, iddiaya göre dişçi diploması olmayan kişi tarafından yapılan tedavinin ardından hastanelik oldu.
24.01.2014       18.05.02
Kahramanmaraş’ın Andırın’a bağlı Gökgedik Köyü’nde oturan Durdu Mehmet Bucak, diş ağrısı nedeniyle Kadirli’de kendisini dişçi olarak tanıtan kimliği belirlenemeyen bir kişinin yanına gitti.

İddiaya göre, Bucak’a burada sahte dişçi tarafından yeni diş takıldı. Üç gün sonra ağrıları şiddetlendiği için Kadirli’ye giden; ancak çözüm bulamayan Bucak’ın yüzü şişti. Döndüğü köyünde ağrılarına dayanamayan ve vücudunda şişlikler oluşan Durdu Mehmet Bucak için yakınları sağlık ekiplerinden yardım istedi.

112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansla Andırın Devlet Hastanesi’ne götürülen Bucak, burada yapılan ilk müdahale ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.


Kaynak: Hürriyet


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.