Dentiss Logo

Roma'da Tarihi Bir Etkinlik, Uluslararası Agora

18-20 Haziran 2015 tarihlerinde Roma’da gerçekleştirilecek 1. Estetik Dişhekimliği Sempozyumu Akdeniz ve Ortadoğu ülkelerini birleştirmeye hazırlanıyor.
30.12.2014       12.05.05
ANDI Roma’nın düzenlediği 1. Estetik Dişhekimliği Sempozyumu, dişhekimliği bilimindeki tüm profesyonellerin genel nitelikleri için yeni ufuklar açmayı hedefliyor. 18-20 Haziran 2015 tarihinde yapılacak kongrede Rejeneratif tedavilerden, ortodontiye, piezo cerrahisinden, endodontik tedavilere kadar tüm konular uluslar arası ünlü hekimlerle tartışılacak.

ANDI Roma Başkanı Sabrina Santaniello, kongre hakkındaki görüşlerini şu cümlelerle belirtti.

“Kongreye hem İtalyan hem de uluslararası basının katılımı diş hekimliği ile ilgili tüm konulara dünya çapında alışılmadık bir ilgi olduğunu göstermektedir. Organizatörler, bilimsel derneklerin, üniversitelerin, hastanelerin, gönüllü kuruluşlarının katılımını büyük bir memnuniyetle duyurmaktadır. Bu kongre sadece bir tartışma, karşılaştırma, deneyim anına olanak sağlamakla kalmayacak aynı zamanda büyüyen, gelişen ve iyileşen bir dünya için ufukların genişlemesini sağlayacaktır.

Bu başarıyı, ANDI Roma’nın başkanı olarak aynı amaçla hareket eden harika bir ekip çalışmasına ve beni gururlandırıp çok memnun eden keskin bir verimliliğe bağlıyorum. ANDI Lazio, ANDI Naples ve ANDI Campania’nın katılımları, diş hekimliği dünyasında mükemmelliğin teşvik edilmesi amacıyla herkesin gelecekteki çalışmalarını olumlu etkileyebilecek bir birlik, işbirliği, öngörü arzusunun altını çizmekte ve vurgulamaktadır. Haziran 2015’te düzenlenerek Akdeniz ve Orta Doğu ülkeleri arasında bilimsel bir tartışmaları bir araya getirecek bu büyük etkinliğin işbirliğimiz için başlangıç noktası olmasını umuyoruz.”

Bilimsel Komite Başkanı Gabriele Edoardo Pecora, etkinlikle ilgili görüşlerini, “Dünya genelinde birçok farklı ülkeden çok sayıda konuşmacının katılımını ve Roma’nın, dental dünyanın geleceğine bakan bir buluşma noktası olacağını büyük bir memnuniyetle duyurmaktayız. Önemli bir bilgi birikiminin yanı sıra büyük bir entegrasyon, kültürel projelerin, operasyonel protokollerin, araştırma dürtülerinin somut paylaşımı da gerekmektedir. Bu nedenle hazırlanan uluslararası multidisipliner programda, kongreye katılan her ülke, bir konuşmacı tarafından temsil edilecektir. Romadaki bu kongre, Ortadoğu ve Akdeniz ülkelerini kapsayan bir işbirliği projesinin başlangıcı olacaktır.” sözleri ile belirtti.

Kongre Başkanı Roberto Pistilli ise “Üniversitelerin, hastanelerin ve serbest çalışan uzmanların geniş katılımı, iddialı bir kongre programlamamıza izin vermiştir. En önemli bilimsel derneklerin desteği ile uluslararası üne sahip konuşmacıların yer aldığı saygın bir fakülteye sahip olacağız. Sizin de varlığınızla bu etkinlik 2015’in ana etkinliği olacaktır. Kongrenin başkanı olarak hep birlikte unutulmaz bir deneyim yaşamayacağımız bu etkinliğe katılımınız için sıcak davetimi iletiyorum.” açıklamalarında bulundu.

Kongre programına www.mediterraneancongress.com sayfasından ulaşabilirsiniz.





YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.