Dentiss Logo

PRP Eğitimi Vesta Profesyonelliği ile Gerçekleştirildi

Gerçekleştirdiği eğitim seminerleriyle diş hekimlerinin mezuniyet sonrası mesleki eğitimlerinde öncü olan VESTA | Vestiyer Akademi, seminerler dizisine Estetik Uygulamalarda PRP eğitimini de ekledi.
15.07.2014       12.20.52
Son yıllarda giderek artan oranlarda uygulama alanı bulan yöntemlerden birisi de PRP şeklinde kısaltılan “Platelet-Rich Plasma / Trombositten Zengin Plazma”. Türkiye’de “cerrahi olmayan yöntemlerle yüz estetiği” konusundaki eğitimlerin oncusu olan VESTA Akademi de PRP’nin kullanımı üzerine dizayn edilmiş tam günlük uygulamalı kursunu 16 Haziran tarihinde katılımcı 16 hekim ile gerçekleştirdi.

Bu alanda dünyanın en önemli uzman ve eğitimcilerinden biri olan Dr. Martin Kinsella tarafından verilen eğitim non-invaziv enjektabl kozmetik uygulamalar konusundaki bilgi ve becerisini bir üst seviyeye taşımak isteyen diş hekimleri ve tıp doktorları için tasarlandı.

Katılımcılar, tedavi yönteminin geçmişini, hasta seçimi ve bakımını, endikasyon ve kontrendikasyonları içeren teorik ve uygulamalı sunum sonrasında cihazın kurulumu ve kullanımını, PRP sisteminin hazırlanmasını öğrenerek gönüllü modeller üzerinde uygulama yapma fırsatı yakaladılar.


Hekimler düşüncelerini bizimle paylaştılar:


Dr. Songül Özcan (Mersin):
Kurs öncesinde yaptığım araştırmaların boşa çıkmadığını katılımımla görmüş oldum. Dr. Martin Kinsella tam bir profesyonel. PRP’nin etkinliği ve uygulaması ile ilgili anlattığı bilgiler tamamen tatmin ediciydi. Yaptığımız pratik ile de sistemin yapılabilirliğini gördük. Organizasyon için Vesta Akademi’ye çok teşekkür ederim.

Dr. Başak Kurdoğlu (İstanbul):
 Çok başarılı bir organizasyondu. PRP hakkında bilmemiz gerekenleri Dr. Kinsella gibi bir profesyonelden öğrenince bir hekim olarak hemen uygulamaya başlayacak güveni elde edebiliyorsunuz. Kurs bitiminde aklımda hiçbir soru işareti kalmadı diyebilirim. Daha fazla uygulama içeren ileri seviye kurs olursa yine katılmayı düşünebilirim. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Dt. Melih Mutlu (İstanbul):
 Vesta Akademi’nin hemen hemen bütün kurslarına katıldım ve hepsinden memnuniyetle ayrıldım. PRP eğitimini duyunca hemen katılmak istedim. Çünkü diğer tecrübelerimden de bildiğim gibi kurs sonrasında uygulama yapabilecektim. Dr. Kinsella ve ekibine, Vesta Akademi’ye bir kez daha teşekkürler, Dr. Kinsella konunun uzmanı. Bildiklerini açıkça, saklamadan anlatıyor. Uygulama ile pekişince de çok rahat hasta kabul edeceğimize inanarak ayrıldım diyebilirim.









Haber&Fotoğraf: Elif Taman






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.