Dentiss Logo

Onur Diş Deposu’ndan Yeni Şube

Onur Diş Deposu’nun yeni şubesi 19 Aralık’ta hizmete açılıyor. Firma yeni şubeleri ile Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet vermeye başlayacak.
25.11.2015       13.40.39
Dental sektörde tedarikçi olarak hizmet veren Onur Diş Deposu’nun Antalya Şubesi, 19 Aralık günü hizmete açılıyor.

20 yıla yakın süredir sektöre hizmet veren Onur Diş Deposu, bundan böyle Antalya başta olmak üzere Burdur, Isparta, Denizli ve bölgedeki diğer il ve ilçelerdeki diş hekimlerine, diş teknisyenlerine, depolara, diş hekimliği fakültelerine, ağız ve diş sağlığı merkezlerine ve öğrencilere hizmet verecek. İmplant cerrahisi, cihaz, sarf malzeme, teknik servis satış ve hizmetlerini Onur Diş’ten alan Antalyalılar, bundan böyle kendi bölgelerinde hizmet alabilecek.


Antalya 100 Yıl Caddesi üzerindeki toplam 400 metrekare kare kullanım alanına sahip yerdeki şube, show-room, depo ve teknik servis birimleri ve başlangıç olarak 7 personeli ile hizmet verecek.



2015 yılında ürün portföyüne kattığı Chirana, Mocom, Medipac gibi Avrupa’nın saygın markalarının yanına 2016 yılında yenilerini katarak büyümeyi planlayan Onur Diş Deposu, satış ve hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.






YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

murat insel
27.10.2021 11.43.59

yeni bir şube açmak istiyorum batmanda buna ihtiyaç var iletişime geçme bilgisi verirseniz çok makbule geçer

Yorum Ekle
Copyright © 1989-2024, Vestiyer Grup, Tüm Hakları Saklıdır.