Dentiss Logo

Ödüllü Sözlü Sunum & Poster Sunumu GREATIST’te

En iyi üç yazara çeşitli hediyelerin verileceği ödüllü Sözlü Sunumlar ve Poster Sunumları GREATIST 2017'de! Sözlü sunumların kontenjanı kısıtlı olduğu için bir an önce başvuru yapmanız gerekiyor.
16.08.2017       12.17.24
Her yıl oldukça kapsamlı programların, renkli etkinliklerin yer aldığı Türkiye'nin en çok katılımcı ağırlayan uluslararası dental kongresi GREATIST’te bu sene bir ilk daha gerçekleştirilecek ve Poster Sunumlarının yanı sıra Sözlü Sunumlara da yer verilecek.

Hem sözlü sunumlarda hem de poster sunumlarında en iyi üç yazara çeşitli ödüller veriliyor.

Sözlü Sunum başvuruları için acele etmenizde fayda var. Çünkü sadece 10 sunum yapılacak. Seçilen vakalar 27 Ekim 2017, Cuma günü saat 14.30 - 16.30 arasında İstanbul Grand Cevahir Otel Opal Salon'da sunulacak. Poster Sunumlarının jüri değerlendirmesi ise 27 Ekim 2017, Cuma günü saat 14.30 - 15.00 arasında yapılacak.

Sözlü sunumların değerlendirilmesi Prof. Dr. Ender Kazazoğlu, Doç. Dr. Hanefi Kurt ve Prof. Dr. Şükrü Şirin tarafından yapılacak. Poster sunumlarında ise Prof. Dr. M. Kemal Ünsal’ın jüri konfirmasyonu tamamlandı.

Başvuruların “Bilimsel Komite” tarafından değerlendirmeye alınması için bildiri özetinin bu linkteki başvuru formu ile gönderilmesi gerekiyor. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kabul edilen özetler kongre kitapçığında yer alacaktır. Kongre kayıt işleminin tamamlanması için web sitesinden online kayıt formunun gönderilmesi ve kayıt ücretinin yatırılmış olması gerekmektedir.

Vestiyer Yayın Grubu, Vesta Akademi ya da Greatist üyeliğiniz varsa açılan ekranda kullanıcı adı ve şifrenizi girerek başvuru formuna hemen ulaşabilirsiniz. Üyeliğiniz bulunmuyorsa "Üye Ol" bölümünden hesap oluşturduğunuzda form açılacaktır.


ÖDÜL TÖRENİ SON GÜN

Hem sözlü sunumlarda hem de poster sunumlarında en iyi üç yazara çeşitli hediyeler verilecek. Sonuçların açıklanması ve ödül töreni Kongre’nin son günü olan 29 Ekim 2017, Pazar günü yapılacak.

Tüm Özetler için Son Başvuru Tarihi 6 Eylül 2017 tarihine ertelendi. Kuralların tamamını okumak ve başvuru yapmak için bu linki izleyebilirsiniz.


Haber&Fotoğraf: Elif Taman (VYG)



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.