Dentiss Logo

NucleOSS’un FDA Belgesi Onaylandı

Dünya markası olma ve ülke ihracatını arttırma hedefinde olan ilk Türk implant markası NucleOSS, FDA onayı ile birlikte uluslararası alanda hedeflediği yeni pazarlarda yerini almaya devam ediyor.
11.08.2017       12.28.12
Türkiye’nin ilk dental implant markası olan NucleOSS, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

HEDEFİNİ TUTTURDU

Öncelikli hedefi dünya markası olmak ve ülke ihracatını arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak olan Şanlılar Ltd. Şti.'nin markası NucleOSS implantları, hedefin zirvesine ulaşmak için tüm hızıyla çalışıyor. Marka, Amerika pazarı başta olmak üzere uluslararası alanda hedeflediği yeni pazarlarda yerini almaya FDA onayı ile devam edecek.

2001 yılında markanın ve ürünün mimarı olan Şanlılar Ltd. Şti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Şanlı’nın girişimiyle AR-GE çalışmaları başlatılan NucleOSS implantları, 2005 yılında ilk ürünlerini hekimlere sunmuş ve 2006 yılında pazardaki yerini tam olarak almıştır.

Üretimde yeni gelişmeleri ve teknolojileri takip ederek modern üretim tesisine yaptığı yatırımlarla üretim kapasitesini ve ürün çeşitliliğini her gün arttıran NucleOSS, implant tedavilerindeki tüm endikasyonlara çözüm sunmaktadır.



Firma, ISO 13485 ve CE Standartlarına uygun oluşturulmuş ve titiz bir şekilde yürütülen Kalite Yönetim Sistemi’nin yanında; sürekliliğini ilke edindiği AR-GE çalışmaları ve bilgi birikimini hassas üretim protokolüyle birleştirerek kaliteden vazgeçmeden sürekli yenilenmekte, bilimsel çalışmalar ve eğitim politikalarını ise; Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden oluşan TFI Akademi ile işbirliği yaparak sürdürmektedir.

Türkiye pazarında lider üretici olarak faaliyet gösteren Şanlılar Ltd. Şti.nin yurt genelinde 13 bayisi bulunuyor. Bayiler aracılığıyla ülkenin her bölgesine hizmet veren firma ayrıca Frankfurt-Almanya’da kurmuş olduğu NucleOSS GmbH şirketi ve farklı ülkelerdeki 15 distribütörüyle de ihracat ağını her gün genişletiyor.

Haber: Elif Taman (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.